Igen, régen a természetes dolgok voltak, aztán jottek a kúpok, gyereknek már mindig azt adtuk, most már olyanok vannak hogy bekapjuk azt ha nem olyan nagy a baj akkor majdhogynem gyogyultnak erzem magam.Ezt a rubofent bekaptam egy fél oraja azt most egész jó....hazafele a pályán 2x megálltam cigarettázni, kávézni, poloban...ott fazhattam meg....kint 23-26volt, itt meg majd megfagytam. https://kepkuldes.com/image/tWP6oAZ Csak most vettem ebbol be....delután jon a forralt bor.
Az már baj,én mikor fiatal voltam,azt ilyen cipőbe kerültem hogy megfázás,meg egy kis hőemelkedés,akkor simán pálinkás tea,de addig,amíg meg nem gyógyultam!Nem neocitránért,meg coldrex forróitalporért futottam a patikába!Egy,pénzt is sajnáltam volna rá,kettő,folyton dolgoztam,éjjel meg nem volt patika abba az időbe!Azt ha ez nem vált be,de be szokott,akkor a papám jött a szuper titkos saját recepttel:forralt bor,lába meg egy lavór forró vízbe közbe!Akkor a kettő az egyben,pálinkás tea-forraltbor,ami valójában 3 az 1ben volt,ha a mamám hozta még a lavór forró vizet is,na olyan megfázás nem volt,amire ez nem segített!!Ott laktam öregapáméknál sokat,fiamnak is hivtak mind a ketten!Mamám minden áldott nap főzött,nem rendeltük a kaját akkor még!Jobbulást Toka!!
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi