Ha nem olvastad volna, én itt pár hete figyelmeztettem Toka Urat, hogy nem kellene ezt az utat járni, mert ez tönkre fogja tenni a topikot. Keresd vissza nyugodtan! De amit Te ma újrakezdesz, az provokáló, gyűlölet keltő, személyeskedő bosszú vezérelt! Majd ha itt lesz Toka Úr, akkor írd meg neki mi a problémád!
lol -Lásd Borisz elemzése ide illik, mert mindenki erre a klubra érti, akik még megsértődnek azon, hogy a szennyvizet visszaeresztik rájuk - Persze ahogy sokan írták a sok tudatmódosító is tehet róla. Lehet nekik is zöldségturmixot kellene fogyasztaniuk inkább, meg nem Pravdát olvasniuk. Kicsit kitisztulna a fejük is meg a májuk - Az még hagyján, hogy itt fröcsögnek ahogy írod, de 3 hete valaki azt írta, hogy deklaráltan lejárató gúnyszobák is megjelentek. Gondolom akkor az öreg harcos meg a többi akárki nem förmedt fel. Milyen áttetsző ez az kettős mérce - lényegében ez is egy zászló zászló szív szintű Harcosok Klubja, akiket a gyűlölet hajt. És igen, ha szar buggyan ki a szájukból, akkor azt igenis vissza kell vezetni rájuk, mert meg lehet nézni hogy járt Magyarország is, hogy hagyták ezeket elburjánozni - Szerintem nem is Toka bácsi a legrosszabb, hanem az agymosott támogató birkák. Toka bácsi csak nárcisztikus pszichopata, aki tereli a birkáit
Országos előrejelzés: szerda estig Napos, általában száraz idő várható gomolyfelhőkkel. Az északkeleti tájakon egy-egy futó zápor előfordulhat. Az északnyugatira forduló szél nagy területen megerősödik sőt, a magasabban fekvő részeken viharos széllökések is előfordulnak. A csúcshőmérséklet 23 és 29 fok között várható. Késő estére 14 és 21 fok közé hűl le a levegő.
Mai névnapJúnius 11. Barnabás névnap Június 11-én van a hagyományos naptárakban .A Barnabás arámi – héber eredetű férfinév. Bibliai jelentése: a vigasztalás fia. Az utótag lehetséges eredetei között több változat is él, vagy a Jeruzsálem melletti Nob helységre utal, vagyis Nobi fiú, vagy egy Nabu nevű apára utal, vagyis Nabu fia, de egy Nebo nevű Istenségre is utalhat, vagyis Nebo fia. Az 1990-es években a Barnabás gyakori név volt, a 2000-es években a 25-36. leggyakoribb férfinév.
Remélem kimocskolódta magát akinek nyomta valami a szívét vagy a lelkét! Büszkék lehettek magatokra! Bátrak vagytok, hogy amikor nem volt itt Toka Úr, akkor tört fel a szenny belőletek! - Aki holnap újrakezdi, azt kitiltatom örökre!
Most olvasgatom a sok felesleges baromságot . Vaktyúkot is néha kurva nehéz olvasni. “” Farkasfu előre látta a folyamatokat “ ezt a link dumát , ez azért megütött .. Folyamatokat …
Nézem ezeket a csillogó szemű magyar fiatal felszólalókat. Azt kell megérteni, hogy ha ezeket az elnyomókat nem takarítják el minden vagy bármilyen eszközzel, akkor az egészet felemészti a szar. - Kevés az ellen-Trollkodás. Ide forumra , ja, max, de a lelkületük ugyanaz a Tokásoknak is, meg az ország elnyomóinak. És ahogy hallom, egyre gázabb Nálatok a szitu. Mindenki elkényelmesedett. Ez az ára ha nincs forradalom.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi