Egyébként márciusban is sok esemény lesz, amin jól lehet majd spekizni: -március 7: jelent a nyomda, ami elég erős lehet és az osztalékot is megtudhatjuk. Ezt a piac éppen csak elkezdte beárazni, amely rally mértéke/hossza a jelentett osztin múlhat. -március 18: Akko éves jelentés, szintén erős lehet, és esélyt adhat hogy végre kitörjön (szó szerint) az árfolyam erről a szintről -március 19: Pannergy éves jelentés és közgyüli előterjesztések, utóbbi nagyon fontos lehet, mert kiderül belőle hogy mihez kezdenek az adózott eredménnyel. Osztalékra látnék a legtöbb esélyt, ami nagyon megdobná a pappert, ezért lehet érdemes előtte spekázni. -március 27: cig közgyüli előterjesztés, ekkor tudhatjuk meg az osztalék mértékét, ami most eléggé bizonytalan, ezért indíthat nagy mozgásokat -március 31: wabika jelentés és osztalék javaslat, itt elsősorban a tervezett céláremelések adhatnak okot a spekára -Ezen felül mivel az appnál közeleg április 4-e, ezért ott is fixen várható még rally. Az időzítés az, amit viszont képtelenség mostmár jól belőni...
4 Blue + Opus, 4IG ami likvid ott tudsz eladni tételt. Közepes papír nálam az Alteo, Wabi. Kicsi a többi, azokban max. 1,5 millió ft. Speka papírok pl: Nord, Futur azokban 110.000 ft a tétel. De nekem csak OTP + Wabim van most.
Szia, a napokban volt arról szó, hogy kis papírokat venni érdemes. Az érdekelne, hogy mi az a db szám amit ilyenkor vesztek. Mert gondolom 50 ezer ft legalább kell a költségek miatt vagy 100 ezer ft az optimális? Köszönöm!
Megteheti jól csinálja! Személy szerint csípem a pacákot! Józan ésszel gondolkodik, az európai elitet rég leírta! Ezek meg ott puposkodnak, hogy mi esik le az Ukrajnából! Én nem akarok fizetni, de meghalni sem! Makaróni serege majd bevonul élen lovon a lengyelekkel.
Mink meg hajdan az iskolában úgy emlékszem azt tanultuk, hogy a fekete bajuszos pacák is dühöngeni szokott annak idején. Úgy látszik talán ez egy szint felett ilyen nékülözhetetlen szindróma?
Nekem egyre inkább kialakul az a meglátásom, hogy "indulatkezelési problémái" vannak (a.k.a. dühöngő őrült). Pár hete pedig már az alelnöke figyelmeztette a Zelenszkijt, hogy ne kritizálja nyilvánosan a főnökét, mert bedühödik. Oszt most láttuk, az milyen.
Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider