Milyen sokszor megidéznek minket az app topicban, ahol bárki is egy nekik nem tetsző szót mond, már rögtön idesorolják :) Kár volt létrehozni az Antiklubbot, a topic funkciói úgy látszik már máshol érvényesülnek...
Hiába szeretne gyengébb dollárárfolyamot Trump, ha e mellett meg akarja tartani a zöldhasú globális dominanciáját. Ez utóbbi ugyanis folyamatos dollár-keresletet jelent, ami alaphangon is erősíti az amerikai devizát. Ha az elnök beváltja fenyegetését, és bevezetei a vámokat, ezek szintén az erősebb dollár irányába mutatnak.
Végig hallgattam 1. A riportban szerepelő sajtó orgánumokról lassan kiderül hogy rajta voltak a demokraták fizetési listáján , igy nekem nem tűnik hitelesnek . 2 . Nemértem ez a hatalmas meggazdagodás miért baj , azt értem ,hogy ők azt mondják van benne közpénz de a legtöbb újságíró riporter vállalkozóként dolgozik évekig katásként semmi adót nem fizetek most meg véletlenül az egész család tefonja laptopja autója vacsorája céges leírható .Nekem teljesen mindegy ki tesszi zsebre az adómat, ha csak ezt a p fórumot nézem akkor itt páremberke simán csinál itt évente 150- 200 % nyereséget ,sokan forgatnak itt 50 -100 milliókat ,ha más fórumokat is nézek ott milliárdos tételeket forgatnak egyesek ,akkor miért ne lehetne neki ( x ) milliárdja .3 Aki Ráhelt bántja az b....zi 😁😁😁
Az aranka(Cuscuta) az összenőtt szirmú szulákfélék(Convolvulaceae) családjába tartozó nemzetség. Korábbi rendszertanokban az önálló Cuscutaceae
család egyetlen nemzetségeként is kezelték. Magyar népies nevei:
aranyfonalfű, boldogasszony haja, fecskefonal, fonalfűnyüg, görényfű,
hajnevelőfű, herefene, herefojtó, köszvényfű, lucernakosz, paplanfű,
pippany.
Neve az arany szóból keletkezett -ka kicsinyítőképzővel.
Apró, jellegzetes aranysárga virágai és ugyanilyen színű, a növényekre
felkúszó cérnavékony szárának színe alapján történt az elnevezése.
Törölt felhasználó2025. 02. 08. 12:14
Közben csináltam egy kis házi gyrost :) Jó sok zöldséggel. Tegnap megcsapta a huzat az arcom… lehúztam picit az ablakot kocsiban 1 percre, pont elég is volt, fél fejem most kivan.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi