Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
-Private Banking friss:-Ezüst.-Kisebb korrekció után a napokban indult esés mértéke fontos információtartalommal bírhat. Amennyiben nem megy lejjebb, mint a 62,5 környéke, akkor maradhat a long trendben. Első ellenállás a 75 körüli szintnél várná, de a teljes csökkenő hullám elvárható korrekciója a 87,5 körüli szintnél fekszik. A 62,5 alá zárás gyengeségre utalna, a néhány hete ütött mélypontok lehetnek ebben az esetben elérhetőek. Ellenállások: 75; 81,25; 87,5; 93,75; 100; 106,25. Támaszok: 62,5; 56,25; 53,13; 50.
Tradingview ha akarsz írhatsz saját stratégiát , meg vannak készek is. Meg tesztelni is lehet a hibarátáját . de nem olyan jó mint gondolod. Simán rá lehet falcolni vele.
Én csak keveset használom de szerintem is hasznos tud lenni . Sima Google AI . Pár kérdés célirányosan adott részvénnyel kapcsolatosan milyen hírek vannak . Vagy most majd a cece súlyozásnál . Tanácsát sose kérem . Azt meghagyom magamnak.Érdekes-ez az előfizetés dolog . Mert tény hogy a megfelelő információ egy hozzáértő személynek pénzt hozhat .
Igen , egy pillanat alatt elolvasom a reggeli híreket az USA-ban (és nem tudok angolul). Videókat is megnézek 1 perc alatt hiába beszélnek a beszélő fejek 45 percig hogy legyen benne 4 reklám blokk ... nem is értem hogy a GOOG részvény értéke miért nem $0 miért $337 ? Na most gondold el aki ért ezek az Ai-khoz és befizet mondjuk havi $100.000-t és mondjuk tudja olvasni a Reddit-et a Facebook-ot a Discord-ot ... Én ennél lustább vagyok, de már nekem is vannak "strukturált sablon" -jaim jelentsen ez bármit is. Szóval mi csak kullogunk a piac után. A saját intelligenciánkra hagyatkozva ... És az Ai néha kiakad mikor linkelek neki egy cikket ... és azt válaszolja hagyjuk már, ezt Ai írta, ezt Mi már tudtuk eddig is. :-)
Aranyban 2x , ezüstben 3x -nél vagyok .. Illyenkor jönne az , hogy a TA alapján figyelembe véve a nagyok Ill a tömegek hol léphetnek be . Folyamatosan lehetne emelni a tétet .De én is óvatosabb vagyok inkább..
Ez sem igaz teljesen . Mert pár napja pontvén írtam be hogy lefelé nézeget. De valóban igaz , hogy nem szoktam sűrűn beírni korrekciós várakozást . Mondjuk arra megvannak az emberek szinte minden topikban . Most mint látod síri csend van . De ha 4080 on lennénk pörögne a tankönyv . De ez ilyen ..Épp azon gondolkodtam manapság ami a legnehezebb , elviselni az extrém volatilitást . Ami részint abból fakad , hogy a nagy tömegekMindenből egyből megpróbálják a jövőt kitalálni . Beskatulyázni a holnapot a pillanat alapján .
:-) Nem is gyakran terhellek az Ai válaszaival. :-) Ha így kérdezem így válaszol, ha úgy kérdezem úgy válaszol. Megkérdezzem tőle hogy Te hozzászólásaid alapján merre megyünk? :-) (Mindennap elérem a kérdezési maximumot 1x de van hogy 2x is. :-) )
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)