Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Jól írtad a másikban. Annak ami megy semmi értelme, inkább legyünk túl rajta, és mehetünk fel. Mocskos nagy kínlódás az egész, hétről hétre fizetjük a certik árát is. Én is betettem rv vételt, talán annyi haszna lesz a dolognak.
képzeld ha tavaly csakis otp-t zsákolunk mikor 19ezernél szenvedett és ráülünk... ehelyett nézzük (nézem) ricsiben a szenvedést hétről-hétre kezd tele lenni a hócipőm
Ezen kívül kis túlzással minden esik ... ha WTI-t nem vettem volna a héten akkor jó nagy mínuszba lennék .. meg az OTP eladás is pluszos, de nagyon más semmi. Nekem ez van 25.01.07-től ... meg se merem nézni mennyi év/év mínusz eddig ... tusom az őt éves hozam számít.. :-) https://www.erstemarket.hu/befektetesi_alapok/alap/AT0000A3BMG4
OTP Föld Kincsei Alap 1 éves eredménye -4,61% Csak egy arany, ezüst long kellett volna tavaly ilyenkor... és elmenni Maldívra. Egy qrva éve ülnek fordítva a lovon. Észhez kellene térni legalább egy kicsit, mert felfelé megyünk még.
ajha.. gondoltam benézek történt-e valami reggel ota, de nem sok. elmegyek csatangolni a kutyával inkább, ezalatt mostanaban jol szokott alakulni a kereskedes :D
Én is várok még a visszavétellel. Délelőtt bent álltam 101 és 99-ben de nem kaptam. Most nincs ajánlatom csak figyelek. 24.300 körül éledek újra ha lemegyünk addig . Ha lemegyünk piacra dobom a WTI-m :-)
Otp nem így esik ha esik. Mármint ilyen oda-vissza 1-2%-okkal mozog. Kiismertem már a dögöt. Ha nem tud fokozatosan esni akkor mindig visszateszik aztán új csúcsra megy. Nem hiszem el neki ezt a mozgást. Csak 27-28 feletti ts certiket nézegetnék.
Köszi a javítást, lehagytam egy részét véletlenül. 16:15 US FED Bowman beszél 16:45 US FED Williams beszél 17:00 US FED monetáris politikai jelentés 18:20 US FED Kugler beszél 18:30 US FED Powell beszél 19:00 US FED Kugler beszél 19:30 US Donald Trump beszél De szeretem ezt a dalt!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)