Igen, nagyon konzervatív a vezető Volt egy mondata ami tetszett nagyon, hogy ha hamar akarsz a csúcsra jutni akkor ne velem utazzál, viszont ha szépen lassan akarod biztosan megmászni a hegyet, akkor tarts csak velem
Amit írtam: több éves előrejelzés, akvizíciós stratégia, jelképes srv, részvényelemzés, sajtóközlemények... ha ezek közül bármelyik megvalósulna, már egy félsiker... Egyik sem lenne egetrengetően drága mulatság...
Na még pár kommentet ide beírok, és a klónok segítségével máris fel lesz pörgetve ez a topik is :D És akkor már nem csak 140 kisbüfije lesz a cégnek, win-win szituáció...
Kevés vállalás és konkrétum, helyette konzervatív hozzáállás. Nyilván megértem, ha nem fontos nekik a részvényárfolyam, de alapesetben egy radar alatt lévő cégnél azért ennél többet várnék.
Nekem is megtetszett a cégnek a fundája, de amíg nem látom jelét hogy akvizícióban vagy kommunikációban aktívabbak lennének, vagy hogy lenne srv, részvényelemzés (lásd pl. Navigator), addig nem merek belevenni... és ettől a jegyzőkönyvtől se lettem most annyira lenyűgözve...
Kermann IT Solutions Nyrt.