"Magyar Állampapír tulajok" Szerinted ez a cim mit jelent? Hogy add el busba az allampapirt komam, hulye vagy, minek neked, miert nem csak jus reszt tartasz belole, mekkora fos a fidesz? Jottek ezekbol boven toletek, itt van,irjatok tovabbra is.
Eskü azt hittem arröl szól a téma hogy melyik állampapírt, milyen arányban, érdemes e, mivel lehet összevetni, mennyi a reálhozam várhatóan…. Ha csak az a téma hogy “van állampapírom, ennyi kamatot kaptam, mekkora király vagyok” akkor elismerem hogy tévedtem. Jelezd a címben akkor valahol.
Az előbb még "őszintén" kérdeztél és válaszoltam is, de már be is fejezem, mert igazából nincs értelme. Aki meg akarja érteni megérti, aki nem akarja nem érti meg miről is beszélek.
Szerintem itt magunk szerettnenk megbeszelni az allampapir hozamot, kamat valtozast, ki milyen allampapirt vesz, tart, mit venne, mire csereli a lejaro pspirjat, kamatot. Milyen uj papirok johetnek, milyen infla mellett. Ehhez jon az allampapir ellenesek. Uj deffinicio szerint "ne csak allampapirba tartsd a penzed" tagok hozzaszolasai.
Őszinte érdeklődésedre őszintén válaszolok. Soha nem tudnék és nem is szeretnék tőkejövedelemből élni. Én a munkával megtermelt pénzt szeretném "befektetni", hogy a reál értékét megőrizze. Ez feltehetően soha nem lesz akkora összeg aminek hozamaiból meg tudnék élni. A legfőbb ok pedig, hogy míg élek szeretnék dolgozni vagy legalább is tenni valami hasznosat, amivel a környezetemet és magamat is gyarapítom. A megkeresett pénz reálértékét pedig úgy próbálom megőrizni, hogy diverzifikálok és próbálom mindenből a legjobbat megkeresni.
Nekem tök mindegy, ki mit vesz, de nem járom körbe a fórumot naponta többször is, hogy elmondjam a többi tematikus topikban, hogy miért ne vegye senki, és miért extrém kockázatos. Pedig lehet, hogy kellene, OTT1-ban pl kérdezgetnek olyanokat a károsultak, amiből lerí, hogy fogalma sincs, mi is az a részvény. Hogy el lehet rajta bukni a teljes tőkét, hogy a kivezetés után a felszámolás végéig még eladni se tudja, és fizeti az ÉP számla díjat is éveken át majd a nagy semmire. Vagy, hogy milyen az, amikor konkrétan nincs egyetlen vevő sem egy papírra, csak az árjegyző ücsörög a túloldalt, ha elmegy kávézni, akkor ő sem.
Mindig ez van. Allandoan jon a Hathorozas, lisztezes, es az allamcsod, kenyer harmadolas, es ne tartsanak allampapirt, tobbi jobb, itt 3kilo kenyerbol 1lesz nemsoka. Meddig fog ez meg menni?
Nekem közel sincs 100 millióm, de őszinte érdeklődéssel kérdezem, hogy te mibe fektetnéd és milyen arányban a teljes 100 milliós tőkédet, ha a tőkejovedelmedből élnél teljesen?
En tovabbra sem tudom mi jo, mi nem jo. Ezert itt vagyok. OTP topikban is ott a konkret ajanlas, alilarazottak az europai bankreszvenyek! Na tessek. Ott a lehetoseg. Mehetnek oda is az allampspirosok innen. En orulok neki, legalabb egyre kevesebb vita lesz abbol, ha valakinek meg marad allampapirja
Hát igen, a Rába forgalma pénteken minden várakozást felülmúlt, jó helyen van ott a topik olvasó pénze, likvid értékpapír, talán a napi forgalomból kijön egy családi wellness hétvége, de italt már ne rendeljenek a vacsora mellé.
Magyar Állampapír tulajok