Ne durváskodj! Dilettáns naivitásodat nem tudod nem megtörténtté tenni! Akkor írj, ha a vágyaidon kívül a realitást is kommentálod! Az árat úgysem mi fórumozók határozzuk meg. Ha valaki észre térít ne arra haragudj!
Én ezzel a részvénnyel kapcsolatban soha nem a vágyaimról írtam, nem arról vizionáltam, hanem a tapasztalataimról és a tőzsdei (piaci) árról! Van részvényem, de senkit nem bisztatok, hogy adjon vagy vegyen, nem irkálok, hogy 25 Ft-ot ér meg 10 alá nem megy már soha + hasonlókat! Te pedig ezt csinálod! Szerinted van aki a Te kommentjeid alapján hoz majd befektetési döntést? Számít a bugyuta felbeszélésed?
Magyar Péter kitért az azbesztügyre is: egyelőre nem tudják hány embert érint, de abban egyetértettek, hogy nincs helye mellébeszélésnek, átláthatóságra és közös munkára van szükség. Hétfőn megkezdi a munkát a közös bizottság, magyar szakemberek mehetnek Ausztriába, valamint várják Magyarországra az osztrák szakértőket. Ez azért különösen szomorú, mert Nyugat-Magyarország, a három érintett megye azok közé tartozott, ahol nem létezett semmilyen azbesztszennyezés. Nulla megbetegedés volt. Most előfordult egy olyan dolog, aminek nem szabadott volna előfordulnia. Még nem látunk tisztán, de azt tudjuk, hogy Ausztriában öt bányában évek óta folyt a bányászat, ahonnan azbesztet súlyosan tartalmazó kövek kerültek forgalomba. Számomra nem világos hogyan lehetséges ez, ezeket a termékeket szigorúan be kell vizsgálni – mondta Magyar Péter, aki fontosnak nevezte, hogy az utolsó egy, még működő bánya is bezárjon, és ne kerüljön forgalomba azbeszttel szennyezett kő. A lehető leggyorsabban kármentesíteni kell, bármennyibe is kerül. Az nem tudják egyelőre, hogy ki a végső felelős, viszont a szennyező fizet elvét a végén Magyarország alklamazni fogja, mert több tízmilliárd forintba kerülhet az ügy költsége.
VERTIKAL Group Nyrt.