Kommunikál a cég, ez nagyon fontos, több társaság példát vehetne az "újoncról"...! Ígéretes a friss akvizíció, remélhetőleg a számokban is tükröződni fog. A szakértői vélemény önmagáért beszél, egy komoly üzletben 13 forintra értékelve a céget..! Folytatás, mint elhangzott külföldön.!
Eddig az Abelon-ról volt szó, nem? A nagy tulajról, hogy vszínüleg nem ő adja tőzsdei kereskedés keretein belül az rv-t. (Vagy lehet csak én értelmeztem félre a diskurzust)
Ez milyen szempontból fontos? 2 évig nem adhatja el, csak ha a cég úgy rendelkezik, akkor is elővásárlási joga van. Szerintem ez egyelőre nem érint minket.
"A Megállapodás értelmében a Társaság igazgatósága a tőkeemelés teljesülését követően a
HODLER által javasolt személy igazgatósági tagként történő megválasztását kezdeményezi. A
tőkeemelés teljesülését követő 24 hónapos időtartamra a HODLER ún. lock-up, azaz a
részvények elidegenítésének tilalmára vonatkozó kötelezettséget vállalt, amely megszűnik a
határidő leteltével, vagy a Társaság hozzájárulásával, mely esetben a társaságot elővásárlási jog
illeti meg. Megszűnik továbbá abban az esetben is, ha a VERTIKAL Group Nyrt., vagy az általa
kijelölt személy, mint jogosult a Megállapodás alapján őt a HODLER tulajdonába kerülő
részvényekből 30.410.770 db-ra vonatkozóan megillető vételi jogát gyakorolja, vagy
ugyanezen részvénymennyiség vonatkozásában, a HODLER a Megállapodásban kikötött
eladási jogot gyakorol, mely vételi és eladási jog a Megállapodás szerinti feltételek
nemteljesülése esetén nyílhat meg."
VERTIKAL Group Nyrt.