A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Ha így marad az árfolyam EURUSD-ban, akkor ez már napos szignál lesz nálam. Kontextusa azért még kérdéses, egyelőre a-b-c is lehet. Csatitörés, és 1.172 felezetti záró adna egy olyan plusz megerősítést, hogy a korábbi m15-h1 setupnak megvan a nagyobb idősík támogatottsága is.
MNB- nek lehet… Államadósság felől nézve, mivel erősen úgy tűnik kamatterhek nem csökkenthetőek(adósság szolgálat magas költségei) a devizában megjelenő kitettség (több kint 1/3-a az adósságnak) esetében a HUF erősödés mérsékelheti a terheket. Valamennyire. Ha árfolyam elszállna HUF negatív irányba lenne gond azonnal MNB deviza tartalék se lenne elég semmire(tőke kiáramlást mérsékelje)…
Valószínűleg a FEDet akarja kényszeríteni a piac. Kezd nagyon toppy lenni, hetesen legalábbis. Lehet, hogy jonn egy nagyobb esés. Van olyan verzióm, hogy SP500 hetes rest betolti. Pont úgy all a chart nálam. Október vége, november elején.
Fib 0,618-ig, h4 supertrendig lejött a pullback. Bullish kontextushoz itt kéne kialakulnia egy fordulós setupnak. Sáv aljának az elérése esetén nem vagyok biztos benne, hogy ki fog tartani a támasz.
Pénteki balansz napos gyertya fölött szerintem bullish a kontextus. Aug. 27-ei napos fordulós gyertya után van esély a kitörésre, és az inv. h&s lehetőség élesítésére. https://imgur.com/a/8vEuPzA
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!