Nem tudom mi volt a Fórummal, nekem 500-as hibakódot írt ki eddig. Viszont tegnap Brüsszelben Magyar Péter is elmondta, hogy a hazahozott 6009 milliárd Ftbol energiatárolásra is lehet költeni. Kiváncsi leszek, hogy a Geoakku tud e majd pályázni különböző EU-s forrásokra. Remelem hogy igen.
Én is azt gondolom, hogy jó üzlet lehet a Geoakku. Kérdés mennyi haszna lesz ebböl az Épdufer részvényeseknek. Amikor a részvényt vettem azt hittem a Geoakku már az Épdué. Ezzel a közleménnyel tisztult a kép.
Pozitiv a hir, ebben igazad lehet, csak az a kerdes, hogy kinek? A feltalalonak vagy az epdu reszvenyeseknek vagy a leendo Geoa Zrt reszvenyeseinek? Nekem itt meg tul sok a kerdojel, mielott leatlagolnek szeretnek tisztan latni.
Ahogy tobbszor irtam itt a forumon, eloszor megvarom, hogy felszalljon a fust, mert jelenleg nem latok tisztan, ha most leatlagolnek es vennek meg 200k-t, az szamomra teljesen vakrepules lenne.
Én mindenképpen pozitívnak értelmezem a tegnapi közleményt. És a szövegben van egy érdekes rész, "GEOA
Innovations Zrt.”) feltőkésítésével kerül sor." Ez számomra azt jelenti, mivel Zrt, hogy zártkörű tőkeemelés zajlik. Én javaslom megkérdezni Őket emailen, mit kell ezen érteni. Ott az emailcím a weboldalon. ducsai.akos@geoakku.com. Meg fogom kérdezni, és az is érdekel, hogy amúgy fogadnak, fogadhatnak e privát embert a zárt körben, illetve hátha többet tudok meg a jelenlegi állapotokról. Szerintem akit komolyan érdekel a technológia helyzete és jövője, sokkal jobban teszi ha megkérdezi, mint feltételezések alapján elméleteket gyárt, és itt negatívan beállítja az aggodalmait.
Igen, ebben igazad van, hogy Mi kisbüfik még nem tudjuk! DE ha logikusan belegondolsz: a helyükben (a belsős információik alapján, ami nekik van, csak nekünk nincs) van értelme úgy alapítani egy külön zrt-t, ha látják, hogy a folyamatban lévő tesztek alapján valószínűleg nem fog működni a GeoAkku technológia?
Nem tudjuk mi lesz az eredmenye a Matrai Eromu "eles" geoakku teszteknek, Palkovics tavaly szeptemberben 1 evet mondott, ezert szeptember vegeig, de legkesobb december vegeig bejelentesre szamitok ezzel kapcsolatban, utana legalabb tisztabban fogunk latni, legalabbis remelem.
Akkor legalább részben elkezdhetnék visszaárazni. A cég pénzügyi helyzetéhez nem tudok mit hozzátenni, de ezt többen már megszakértettétek. Mondjuk az elég beszédes lenne, ha a Geoa Zrt-ben pénzbeli befektetéssel megjelenne tulajdonosként az MVM közvetlenül, a GeoAkku Kft tulajdoni hányada mellett. Még a kisebb tulajdoni hányad mellett is egy szép rallyt indíthatna el egy ilyen esetleges bejelentés... R 7,06 Ft
A geoakku kiarazodott mar , 18 ft-rol 6 ft-ra esett marcius ota az arfolyam. Az alapveto gond szerintem a ceg nagyon nehez penzugyi helyzete, amire kivancsi vagyok nagyon, hogy sikerult az idei elso fel ev?
kaptunk hírt....jah....bizots olvassák a fórumot, aztán látták, hogy lebuktak, mert a fórumozók megtalálták a Geoa-t eneten, és fórumozni kezdetek róla....ha ez nincs, hallgatnának továbbra is, mint x*r a fűben...bezzeg tavaly ősszel teli pofával harsonáztak
Nem hiszem, hogy Palkovicsnak oszinte most a mosolya. 700 millio forintot adott az epdunak tulajdonosi hitelkent, miutan 17 forinton adott el a reszvenyeibol...
A legtöbb hozzászóló (kivétel például Te, illetve pár másik fórumtárs) nagyon negatívan értelmezi ezt a tegnapi hírt és azt írják, hogy ezzel a hírrel kiárazódik a GeoAkku projekt az Épdu részvényből. Szerintem azonban ez a hír azt is jelenti egyben, hogy a legrosszabb forgatókönyvet megúsztuk, azaz azt, hogy az egész GeoAkku projektből nem lesz semmi! Ha esetleg az történne, amit írtatok, hogy ezáltal a GEOA Zrt-ből csak 25%-a marad az Épduferrnek a GeoAkku Kft-ban tulajdonolt 50%-án keresztül + a gyártáshoz szükséges alkatrészeket az Épduferr fogja gyártani, akkor az is sokkal több, mint, ha az egész GeoAkku projekt sikertelensége miatt ment volna a levesbe. Hozzáteszem ez a %-os felosztás is egyelőre csak egy találgatás szüleménye, e tekintetben még semmilyen konkrétum sem ismert. (eleve úgy írták, hogy ez csak 1 javaslat) Szóval szerintem ezen hír alapján ne temessük a papírt, sőt, örüljünk, hogy végre kaptunk hírt, mely alapján úgy tűnik, hogy a legrosszabb forgatókönyvet elkerültük. By the way az árfolyam nem szakadt be tegnap óta, illetve a 6,42 Ft-os szinttel együtt most ~570K vevő áll bent vételen...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995