En inkabb minuszra ertekelnem az alaptevekenyseg miatt nagyon jelentos veszteseg es a forgalommal nem nagyon csokken a veszteseg . A geoakku inkabb kockatoke befektetes tozsdebe csomagolva
Lehet, hogy tul szaraz, egyetertek veled, de jelenleg a tavalyi 700 millios veszteseg miatt, semmilyen mas fogodzom nincs, ha van jobb otleted a szam alapu ertekeleshez, szivesen fogadom...
Lehet pozitiv hatasa, nekem az a gondom, hogy 3.8 milliardrol felment az arbevetel 6.1 milliardra a veszteseg viszont 1 milliardrol csak 700 milliora csokkent....vajon mekkora arbevetel kene. hogy a ceg 3 , mostmar 4 alaptevekenysege ne termeljen egyenkent tobb szaz millios minuszt?
Szerintetek az EU-s pénzek hazahozatala, az építőipar fellendülése, beruházások megnövekedése hatással lesz az Épduferre? Nagyon jót tenne az árfolyamra, ha nyernének egy több milliárdos projektet...
Elfogadom, az alap céget, a geoakku viszont olyan mint az ősrobbanás, vagy összehúzza a gravitáció, vagy nagyot szól. 1,5 huf ról nem érdemes beszélni szvsz még jelen állás szerint sem, persze, a matek jó, de ide túl száraz..
Nyereség alapján nem tudjuk beárazni, ilyenkor az éves árbevétellel szoktam számolni , szerintem ha a 6,1 milliárdos tavalyi árbevértelt vesszük és feltéelezzük, hogy a cég ér egy évnyi árbevételét akkor kamatozó részvényelk nélkül számolva 6,1 milliárd / 700 millió db részvény 8,71 Forintot ér geoakku nélkül ha akarunk számolhatunk még 1,5 forintot részvényenként a geoakkura de konzervatívan számolva maradnék a max 8,7 forintnál...
"Nincs komoly eladó hetek óta ebben az ársávban" Sajnos ezt én nem így látom, pont azért tudott lemenni egészen 6 Ft-ig, mert valamely nagyobb szereplő szórta folyamatosan. Tény, hogy az utóbbi pár napban mintha leállt volna vele, reméljük, hogy mostanra elfogyott neki az eladásra szánt mennyisége...
Nem tudhatjuk, mikor jön érdemi bejelentés, elég régen történt kommunikáció, ezért én a korábbiak alapján hamarosan várok!! Ha 700 mill nyeresége lenne, semmiben sem befolyásolná az árfolyamot, az innováció nélkül úgy is brutál túlárazott lenne, egészében pedíg brutál alulárazott, mondom úgy hogy tele vagyok..
700 millio forint volt a tavalyi vesztesege, geoakkurol varakozasaim szerint osznel elobb nem lesz pozitiv hir, de inkabb ev vegere varom a megrendelest....elado tenyleg nem nagyon van az utobbi idok 6-7 forintos szintjen, ebben egyetertunk.
Én a korábbiak alapján nem látom lefelé, az csak negatív hírre várható de nem a cég gazdasági eredménye tekintetében. Az mvm együttműködési megállapodás felfelé vizionálja. Nincs komoly eladó hetek óta ebben az ársávban ennek megfelelően.
Ilyen alacsony forgalom mellett az árfolyam irreveláns. Várakozás van, egy biztos, előbb utóbb érkezni fog Geoakkus hír, innen egy érdemi bejelentés +100 ℅os rést fog hozni...
Egyetértek, kár itt összeesküvés elméleteket gyártani. 50%-os tulajdonos az Épdu a GeoAkku Kft-ban, a hozzájárulása nélkül szerintem sem eszmei sem tárgyi dolog nem vihető át egy másik cégbe, főleg, ahol az Épdu a másikban nem tulajdonos. Nagyon jó kérdés, hogy mi történik, de legalább végre történik valami...
Nem , mert adozasi szempontok mellett, teljesen mas finanszirozast kaphat mint egy maganszemely, meg plusz penzt tud tolni a geoakku fejlesztesbe ha az epdu mar nem tudja tovabb finanszirozni, ha jol emlekszem az eves jelentesre , az epdu 30 milliot adott a geoakku kft-nek tulajdonosi hitelkent 2025-ben...
Sztem egy nagy tulaj adja, azért mentünk le ilyen alacsony szintre. Azt eszetekbe jutott, hogy sokan kimaradtak a nyári rallyból, mivel nem vettek kezdetben 4 Ft-ért. Most itt a lehetőség. Lássuk be,igaz nincs nagy forgalom de azért vesznek napi 1 millió darabot kb
Raadasul iden marciusban az MVM szandeknyilatkozat bejelentesekor 18 ft-ra ugrott az arfolyam. Az a megerzesem, hogy az epdu nem tudta tovabb finanszirozni a geoakku fejleszteseket, mert meg a sajat beszallitoit sem tudta rendesen kifizetni, legalabbis a 2025 dec 31-i zaras alapjan...de ne legyen igazam!
Ez nekem is eszembe jutott. Remeljuk csak adozasi szempont miatt alapitotta meg a Zrt-t, mert maganszemelykent maskepp adozna. Elvileg ha ez a szandeka akkor a Geoakku kft.-ben tulajdonosvaltozasnak kene jonnie, a zrt lepne be Meleghegyi Andras helyere, ha nem lesz a kft-ben valtozas, akkor sajnos arra van esely amit irtal...
Nem talàlgatok, de fél évig tartottak a 18 20 árfolyamot. Nekem ne mondja már senki hogy itt nem történt semmi a háttérben amiért így meredeken leeestunk 6ft ra.
Remelem nem igy lesz, de ha kiviszi a sajat cegebe a geoakkut, akkor ertem miert esett a marciusi 18 forintrol 7 forintra az arfolyam...azert az epdu megszolalhatna ezzel kapcsolatban...
Valszeg a feltalalonak vannak más ötletei amit nem akar a geoakku ba beletenni. Vagy kiviszi az egész geoakkut oda és az epduferr érdektelen lesz benne. Ki tudja....
Köszönjük szépen az infót, amit én nagyon biztatónak értékelek, mert számomra arra utal, hogy zajlanak a folyamatok a Geoakku piacosítása érdekében. Sok sikert kívánok hozzá!
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995