azért nem értek egyet ezzel-mert ha a többség nem akar háboruzni kimegy az utcára és minden háboru befejeződik.és azért nem megy ki a többség mert valamilyen formában háboruzik.mert a közönyös ember is háborupárti meg a lusta is az-na és ezekből, többség van.orbán is azért van még mert nem megyünk ki egymillioan legalább, de országosan 3 millioan és addig zárunk le mindent és nem dolgozunk, amig el nem takarodnak.ilyen egyszerű ez.az emberek nálunk is lusták és közönyösek a többség.és most ráadásul ujra átverték a magyarokat-mert most van egy fidesz és lett egy ujabb -fidesz tiszafidesz.
Nem akar a tobbseg haboruzni, csak a "Beke" tanacsos narancsos pedo, hogy elterelje a figyelmet az Epstein aktakrol...az USA-ban a tobbseg nem ert egyet az Iran ellen inditott es folytatott haboruval...
Nem tudom lattad-e ezt a filmet: Michael Moore :Kola, puska, sultkrumpli illetve ezt, Fahrenheit 9/11 szinten Moore film. Erdemes megnezni oket, a media altali agymosasrol szol tobbek kozott. Egyebkent szerintem a haboruval kizarolag a fegyvergyartok es reszvenyeseik gazdagodnak, (Az USA az elmult evekben Oroszorszag gyengulese miatt az elso szamu fegyverexportorre valt), bar most meg tul sok a "jobol" es rovidtavon nem tudjak olyan utemben felporgetni a gyartast, ahogy fogynak az irani haboruban a Tomahawk-ok es Patriotok...
Kozben le fogom nemitani a telomat es nem szeretnem hasznalni. Nem tartom illendonek, megtisztelem a vezetest es a hozzaszolokat azzal, hogy csak rajuk figyelek.
Info azoknak akik jonnek a kgy-re, biztonsag kedveert viszek magammal egy lepecsetelt brokerceges leteti igazolast, hogy 2026 marcius 16.-an esteig bezaroltak a reszvenyeimet a Kelernel kozgyulesi reszvetel miatt.
Kicsi a vilag, en is Szombathelyen szulettem, 2008 ota elunk Jakon,,akkor epitkeztunk, a nagyszuleim laktak meg korabban Jakon, a nyaramat gyerekkent mindig itt toltottem.
Nekem nem igazolt vissza semmit, pedig múlt pénteken már elküldtem neki a jelentkezésem. Mikor írt neked és mit? 220 km? Akkor lehet, hogy ugyanazon városból jövünk, mert nekem is kb ennyi a távolság :)
Tervezem, hogy megyek, Chlebda ur mar visszaigazolta, hogy mehetek. Remelem olyan 9.30-9.45 kozott erkezem, kb. 220 km-t fogok vezetni, ezert pontosan nem tudom megmondani mikorra erek oda.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995