Nekem furcsa ami tortenik.Aki bator az vehet olcson.Ha a geoakku szar lenne azt mar publikaltak volna.Itt mas van a hatterben.Mintha tenyleg valakit kenyszer likvidalnanak.Negativ hir nelkul ilyen nem tortenhetne meg.Januar 22.-en meg 18 ft-on voltunk.Azota onti valaki ezerrel.En itt mar nem adok el az tuti.Nincs ertelme.Varom 10ft-on a kovetkezo adagot.Barki is adja az csak bukoban tudja kiszorni.A 3-4 ft-os reszvenyesek vagy tartjak meg vagy mar reg kiszortak 20 felett.Nekem meg van 3-4 ft-os reszvenyem.Mig nincs konkret hir addig marad is.Ami itt megy az zavaros nekem.Kitartas mindenkinek.Orokke nem eshet.Egyszer ugyis elfogy ennek a baromnak vegre.
De lehet hogy vkiknek meg olcsóbban kell akarnak beszállni és direkt van Az is lehet májusban már akik itt csipegetik de lesz lejjebb is már tripla v több lesz rajta
Barki is csinalja.Igy csak egy senkihazi szall ki.Lesz ez meg a masik iranyba is.Szerintem semmi sem indokol ilyen jellegu esest.Chart szerint mar reg fordulnia kellett volna.Ontomester nem foglalkozik irka firkakkal.
Lehet tevedek, de olyan erzesem van, mintha margin call miatt a bank/ brokerceg valakinek / valakiknek az epdu reszvenyeit szinte barmilyen aron napok ota onti a piacra...Meg kell hagyni, Palkovics kivalo utemerzekkel adott el 10 millio darabot 17.90-en. Azt uzenem a kedves, lebego minusszal papirokban ulo forumtarsaimnak, amit a papagaj mondott a macska szajaban: "Nem kell besz.rni!" Fel a fejjel , most cash is king, de lesz ez meg maskepp is! A remeny hal meg utoljara!
20-30 mill. Forgalommal 10'/. esés az nem igazán öntés. Egyszerűen nincs új vevő, én tartom, hiszek benne, most 14.39 átlaggal bővítek 50 fillérenként. Most brutál mocsok a vevői oldal, meglátjuk..
20-30 mill. Forgalommal 10'/. esés az nem igazán öntés. Egyszerűen nincs új vevő, én tartom, hiszek benne, most 14.39 átlaggal bővítek 50 fillérenként.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995