Nem haragszok Vicusra.Tisztelem.Felnézek rá.Dmkert eladtam, át ide.Az én hibám.Tanácstalan voltam, és elveszett.DmKerben ha maradok is jobban járok.Csak volt egy pár héttel ezelőtti kommentje Vicusnak, amiben csinált egy felsorolást hogy mely papírok indulhatnak, és abból indultam ki. Épduffer,Megakran,DmKer. Dmkert választottam, vettem, visszadobtam. Persze lehet az eredeti verziója bejön majd. Azért adtam a Vicus szavára, mert 4ft körül bíztatott sok mindenkit, hogy vegyenek épduffert.Olvastam.Szerintem ti is.Bejött neki. Gratulálok hozzá.Aztán lehet mégis a DmKer jó lesz, és igaza lesz.De már nem tudom.Igazából csak egy kicsi piszok vagyok az élet gépezetében.Egy fogaskerék, aki a haviból valamenyit félretesz, és semmi nem történik vele.Csak a mozi jut nekem a TikTokon, Youtube Shorton.Ezek bemutatják 30ms ben, hogy milyen klasz élete van azoknak a 2x éveseknek akik több 100.000 Eurós órákban flekszelnek Dubajban vagy a Maldív szigeteken a tökéletes házukban a tökéletes tesű barátnőjükkel, a tökéletes életükkel amit vagy örököltek vagy a tőzsdén kerestek, vagy kriptóval. Remélem egyszer rám is rám mosolyog ennek az 1%-a. Azt mondják a szerencse forgandó. Szar érzés átlagos életet élni, átlagos panel lakásban.
Nem. Minek adjam 4.9 átlaggal? Tbszn van. Megvárom a hírt. Opus is jött ment fel le. Konzum is, estmédia is. Ebben ez az első ilyen nap. Lész még ilyen.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995