Értem, szóval Neked a találmányal kapcsolatban vannak fizikai és gazdasági számításaid. Ahogy sugallod, ezek nem túl pozitívak.. Huuh... Akkor szerencse hogy Te nem voltàl ott az Mvm-nek tartotta prezentáción és mutattad be a számításaid mert a végén még nem fogadta volna el az MVM mint energia tárolásra alkalmas rendszert. Nagy szerencsénk van 😁
A "valaki" alatt rám gondolsz? Kizárólag nyilvános dokumentumokra szoktam hivatkozni. Ha ezek eltántorítóak, az nem az én érdemem.
Ha el akarnék tántorítani bárkit, akkor megosztanám a találmánnyal kapcsolatos fizikai, gazdasági számításaimat, és a magánbeszélgetéseimet a céggel kapcsolatban álló emberekkel. De mivel ezeket nem tudom ellenőrizhető hivatalos forrásokkal igazolni, ezt nem teszem.
Gondolom a részvény sikerét váró emberek is hasonlóan járnak el, és csak objektív, független forrásokból ellenőrizhető dolgokat írnak.
Idézet az Épduferr Nyrt. 2024. évről szóló jelentéséből: "Másik új terület, mely felé a Társaság az elmúlt időszakban fordult, az az energiatárolás piaca. Mind Magyarországon, mind pedig az egész Unió területén az elmúlt években jelentős mértékben megnövekedett zöldenergia projektek olyan mértékű egyenlőtlen energia többlettermelést okoztak, melyek miatt a villamoshálózatok túlterheltté váltak. Ennek a problémának az egyik megoldása, ha a megtermelt energia többletet sikerül hatékonyan tárolni. A GeoAkku szabadalma és technológiája ennek a problémának a kiküszöbölésére nyújt hatékony megoldást. Az ÉPDUFERR is felismerte az ebben rejlő üzleti lehetőségeket így, mintegy 1,5 évvel ezelőtt 50%-os tulajdonrésszel létrehozta a GeoAkku Kft.3-t, mely rendelkezik a szabadalom használati jogával, jelenleg a Kft. előrehaladott tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy a technológia az energiatárolás piacán a lehető leghamarabb megjelenjen. Ezek közül kiemelkedik a mára már ismert MVM együttműködés.4"
És szerecsére van itt valaki, aki ennek a "szar" részvénynek megvàsàrlàsától 10 perc után megpróbál eltántorítani. Mert Ő ilyen rendes hogy ezeket a részvényeket is figyeli 😃 és meg akar védeni másokat. Ahelyett hogy leszarnà a számára szar, érdektelen részvényeket. Ritka az ilyen rendes ember 😉
ez kielégít? én ezért vettem !– DM-Ker Nyrt., Épduferr Nyrt., Gloster Infokommunikációs Nyrt., Megakrán Nyrt.: Az elmúlt években ebben a négy társaságban a cégek vezetői, magánbirtokosai mellett megjelent nagytulajdonosként – a 4iG-nél és az AutoWallisnál már említett, állami, majd kekvás hátterű – Széchenyi Alapok
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995