Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
gazmber 2021. 07. 23. 11:45
Előzmény: #2126  badsector1
#2140
dehogynem fog.. az újságírókat fogják meghurcolni - ez szinte tuti... (az szerkesztőség és a két újságíró már készülhet is - mennek hozzájuk a házkutatók!!), ha 'fakenews'-t terjesztettek akkor rossz színben tüntették fel az állam nemzetbiztonság működését, ha meg netán vmi igaz lenne, akkor meg 'nemzetbiztonságilag' titkosított anyagot hoztak jogosulatlanul nyílvánosságra !!? szvsz
gazmber 2021. 07. 23. 11:34
Előzmény: #2134  Peterbond
#2139

o1-izé leginkább a saját embereit hallgattathatja le, azoktól fél a legjobban, mert azok tudják a legtöbbet a 'maffiájáról?' és őket kell a leginkább sakkban tartani...
ezért is van tele a qrmánya és stábja volt komcsikkal, ügynökökkel, szexmániákusokkal(?) b@zikkal(?), lehet pedofilokkal(?),stb. mert azokat lehet a legjobban pórázon tartani és vezérelni (?) szvsz
exley 2021. 07. 23. 10:49
#2138
Ellnzéki összefogás buzió vagyte vazze?:)
exley 2021. 07. 23. 10:46
Előzmény: #2135  Törölt felhasználó
#2137
Egág" ész földkerekségen elterjedt a "buziság". Akinek teli van a qurmánya pedofilókkal buzeránsokkal a pártja világ vezető a homosexuális kultúra elterjesztésében. Jobb lenne, ha hallagatna:) Ráadásul kiíratja nép szavazást is arról, hogy ki kell iktani a másságúakt a közéletből:) Persze a urmányban "buzulhatnak". Végül is at összefossó társaság váriosvezetői is buzulnak ezerrel:)
exley 2021. 07. 23. 10:46
Előzmény: #2135  Törölt felhasználó
#2136
Egág" ész földkerekségen elterjedt a "buziság". Akinek teli van a qurmánya pedofilókkal buzeránsokkal a pártja világ vezető a homosexuális kultúra elterjesztésében. Jobb lenne, ha hallagatna:) Ráadásul kiíratja nép szavazást is arról, hogy ki kell iktani a másságúakt a közéletből:) Persze a urmányban "buzulhatnak". Végül is at összefossó társaság váriosvezetői is buzulnak ezerrel:)
Törölt felhasználó 2021. 07. 23. 10:05
Előzmény: #2131  Törölt felhasználó
#2135
Jean Asselborn szerint az egész EU-ban népszavazást kellene tartani arról, van-e helye még Orbán Viktornak Európában, és meg van győződve arról, hogy a válasz egyértelmű „nem” volna – írja a Népszava a Spiegel cikkére hivatkozva.
Peterbond 2021. 07. 23. 09:54
Előzmény: #2105  Törölt felhasználó
#2134
"Senki sem bizonyította ez idáig,hogy a magyar titkosszolgálat bárkit is lehallgatott volna törvénytelenül."
.
A kommunista időkben se halgattak le senkit törvénytelenül. Csak kicsit széles volt a törvény hogy kit lehet lehalgatni. itthon is pl ezzel is baj van amit már 2016 óta felhoznak. Szóval a vége majd pont az lesz hogy minden törvényes volt, hisz az újságírók kint voltak Amerikában ( ergó lehet kémek hallgassuk le őket ). Volt róla cikk hogy a jelen szabályozás szerint nincs akit ne lehetne lehallgatni és az engedélyt nem is bíró adja ki hanem a kormány tagja ( lásd fékek és ellensúlyok hiánya ).
Peterbond 2021. 07. 23. 09:50
Előzmény: #2109  Törölt felhasználó
#2133
"Ha jól emlékszem Varga vagy ki  a fene nyilatkozta,hogy feltörték a telefonját,bevizsgáltatta,de azt nem adja meg,hogy kivel,mert már nincsen kapcsolata velük,ennyit arról,hogy mennyire is komoly a vádaskodás."
.
Ez a Varga sztori egy teljesen kívülálló dolog az egésztől. Korábban saját maga gyanakodott és azért vizsgáltatta be és amikor feljött a mostani botrány elmesélte a dolgot. Hogy igaz vagy sem ő dolga de kb semmi köze ahhoz hogy az újságírók mit találtak.
.
Az újságírók 17 országban nyomoztak ki dolgokat. Te a magyar feljelentést hiányolod de az újságírók célja a közvélemény tájékoztatása. Szaud Arábiában is képzelem mennyire mennének a feljelentéssel meg Marokóban is vagy kb az összes ilyen államban. Snowden is sokra ment volna egy általános feljelentéssel. Ezek pont azok az ügyek amik ha nemkapnak nyilvánosságot nagyon gyorsan elsumákolják a hatóságok. A feljelentések meglesznek majd és most hogy van nyilvánosság nehezebb lesz eltusolni őket, de figyeld meg ez is úgy végzi itthon mint a Tiborcz és az Ellios elleni vizsgálat.
Törölt felhasználó 2021. 07. 23. 09:05
Törölt hozzászólás
#2132
Törölt felhasználó 2021. 07. 23. 08:44
Előzmény: #2125  Törölt felhasználó
#2131
Nem tudom,milyen igazságügyi reformra gondolsz,a legtöbb korrupciós ügy,a világban nem azért nem lepleződik le mert rossz a jogrend,hanem azért mert ami van azt nem jól használják,vagy egyszerűen nem használják.
Törölt felhasználó 2021. 07. 23. 08:36
Előzmény: #2117  Törölt felhasználó
#2130
Én csak azt kívánom a kormány kapja vissza amit mással tett. Az, hogy mit tett a kormány, az az ő felelősségük. Ha működik a lelkiismeretük, akkor semmi gond. De akkor nem is tesznek mások ellen. És akkor nem is kípnak vissza rosszat. Ez ilyen egyszerű......lenne.
badsector1
badsector1 2021. 07. 23. 08:22
#2129
"Orbán Viktor: késlelteti Brüsszel az EU-pénzek kifizetését a gyermekvédelmi törvény módosítása érdekében"
  
fakenews törvényt kell o1g ellen bevetni.
a fidesz oldalon senkit nem zavar, hogy hazudozik a nagyfőnök?
Törölt felhasználó 2021. 07. 23. 08:20
Előzmény: #2119  Törölt felhasználó
#2128

Amúgy nem az a gond a miniszterelnökkel, hogy hazudik, ezt már megszoktuk tőle a probléma ott van, hogy rémhíreket terjeszt, riogatja a magyar társadalmat.
rockmaster 2021. 07. 23. 08:16
Előzmény: #2122  Törölt felhasználó
#2127

Tehát amíg nem lesz bírósági döntés (több év), addig nyugodtan folytatódhat a lehallgatás???
Ha súlyos visszaélés történt, akkor nem kellene ezt kideríteni házon belül???
Miért megint az eltusolásra játszik rá a Yacht párt???
badsector1
badsector1 2021. 07. 23. 08:15
Előzmény: #2122  Törölt felhasználó
#2126
fogadjunk, hogy semmi komoly dolgot nem fognak találni, hiszen a fideszesített rendőrség fog nyomozni
Törölt felhasználó 2021. 07. 23. 08:14
Előzmény: #2119  Törölt felhasználó
#2125
A pedofil ellenes törvény csak csepp a tengerben.
" Az Európai Bizottság mindaddig nem fogja jóváhagyni a magyar nemzeti helyreállítási tervet, amíg az Orbán-kormány nem hajt végre igazságügyi reformot és ad megfelelő garanciákat arra, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) által feltárt korrupciós ügyeket megfelelően ki is vizsgálják a nemzeti hatóságok "
Az eu.-nak elege lett abból, hogy az EU.-adófizetőinek pénzét, saját családjukra és azok cégeibe tolják.
https://www.youtube.com/watch?v=RIlBviINVvU
rockmaster 2021. 07. 23. 08:14
#2124
„Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot”
– mondotta Esterházy Péter.
"A szállóigévé vált mondatból azt a következtetést vonhatja le az egyszeri magyar állampolgár, hogy úgy viszont már könnyebb hazudni, ha az ember ösmeri az igazságot. A fideszes világmegfejtésekről jutott ez az állítás az eszembe, egészen pontosan pedig amiatt, hogy a Megafon Központ megmondóival és megmondásaival ismerkedem. Mielőtt szívéhez kapna a kedves olvasó, a tavaly nyáron indult Fidesz-közeli projekt olyan messze van a kormánytól, hogy messzebb már nem is lehetne. Egy fillér közpénzt nem kap. Közvetlenül. A Megafon Központot üzemeltető Megafon Digitális Inkubátor Központ Nonprofit Kft-ről csak annyit lehet tudni, hogy tavaly májusban jegyezték be. Vezetője az a Kovács István, akit az Alapjogokért Központból ismerhet a nagyérdemű. Az Alapjogokért Központban együtt dolgozhat Szánthó Miklóssal, aki a kormánypárti médiakonglomerátumot, a „nemzetstratégiai jelentőségű” KESMA-t igazgatja. Bizonyára csak ennek a mellékes munkakapcsolatnak köszönhette Kovács és az általa vezetett Megafon, hogy színrelépésük hírére az összes kormánypárti médium interjút kért tőle, és megosztották a Megafon indulásának hírét. Rengeteg támogatást kaptak vállalkozóktól, de nevüket nem hozzák nyilvánosságra, mert a vállalkozások – érthető módon – rettegnek a Magyarországon uralkodó „balliberális” véleményterrortól. Hogyne lenne ma Magyarországon bárkinek félnivalója a kormánnyal a háta mögött? A Megafon Központ azért jött létre, hogy érdeklődő fiatalokat profi közösségi médiafelhasználásra oktasson. Önvallomásuk szerint nem mondják meg, mi legyen a képzésen résztvevők véleménye, de azért az egész projekt arról szól, hogy a rémisztő „balliberális véleménydiktatúrát” megtörjék az online térben. Ahogy arról a projekt egyik arca, Rákay Philip vallott, a nemzeti és konzervatív hangokat szeretnék felerősíteni. Ez az egész projekt úgy nevetséges, ahogy van. És még nem is elemeztem minden momentumát – hadd használjam ezt a szót, mert az imént idézett Rákay Philipnek ez a Parlamenten kívüli párt az egyik főellensége. Don Quijote megirigyelné azt a küzdelmet szélmalma oldalán, amit a korábbi műsorvezető Fekete-Győrékkel vív. De Jakab Péter is célkeresztben van, ha kell. Megjegyzésre méltó az, hogy bár elvileg ez a Megafon Központ, élén Rákayval, a Facebook tudatos használatára tanítaná az egybesereglőket, sikerült úgy posztot írni Jakab Péter ellen, hogy illusztrálásul (minden torzítás és szerkesztés nélkül) Jakab miniszterelnök-jelölti bejelentkező fotóját választotta. Rákay Philipnek köszönhetően így még többekhez eljutott a híre annak a ténynek, hogy a Jobbik elnöke indul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson. Rákay Philip tavaly december végén érezte szükségét megválaszolni azt, miért is vált a „semmiből” – ahogy ő mondta - aktívvá a Facebookon. „Mindig is fontosnak tartottam, hogy kiálljunk a nemzeti értékek mellett, mondhatni felnőtt életem meghatározó részét ezzel töltöttem” – nyilatkozta, és mivel „ma már a Facebookon zajlik az élet”, ezért most itt is ezt a küzdelmét folytatja tovább. Ez teljesen tiszta és teljesen legitim szándék, a hitvallása illusztrálásával van csak vitám. Ez az apróság azonban a foglalata annak a véleménykülönbségnek, ami köztem és egy markánsan kormánypárti gondolkodó között van. A nemzeti elköteleződését ugyanis Rákay (és a videót szerkesztő Megafon Központ) azzal gondolta elégségesnek alátámasztani és illusztrálni, hogy kezet fog Orbán Viktorral (a híres, nevezetes 2002-es Kossuth téri nagygyűlésen). Ez nagyon szép és nagyon jó, és azt irónia nélkül elfogadom, hogy meghatározó élmény lehetett ott és akkor a színpadon felszólalni, de a kézfogás Orbán Viktorral nem a nemzeti elköteleződést illusztrálja. Az Orbán Viktor iránti elköteleződést igen, de a nemzet irántit nem. Apróság, de bemutatja a Megafon Központ valódi célkitűzését. Ha már a kendőzetlen és bátor állásfoglalásokra akarják rávenni a hozzájuk jelentkező fiatalokat, miért nem járnak elől jó példával, és miért nem pontosítják a nemzeti és konzervatív jelen esetben sejtelmes fogalmakat arra, hogy a jelenlegi miniszterelnök oldalán álló? Nem gúnyolódom. Őszinte és érthető állásfoglalás lenne a részükről az, hogy Orbán Viktor kormányzását értékesnek tartják a nemzetünk szempontjából. Miért kell akkor ezt szégyellni? Miért nem vallják meg nyíltan, hogy azt akarják bebizonyítani, hogy Orbán Viktor – szemben a balliberális, jelentsen az akármit, narratívával – jót tesz a nemzetnek? Miért kell máris hazudni azzal, hogy a nemzet és Orbán Viktor között úgy tesznek egyenlőségjelet, mintha ez egyértelmű volna, vagy mintha ez nem is lehetne másképp? Orbán Viktor azonban nem egyenlő a nemzettel. Természetesen baloldali véleménydiktatúra sincs – legfeljebb szekértábor-diktatúrák, de az meg önellentmondás. Továbbá az sem igaz, hogy ma egy vállalkozónak félnie kell attól, ha Orbán Viktort támogató projektet talál finanszírozni. A Megafon Központ tehát valójában nem pusztán arra jött létre, hogy fiatalokat szólítson meg a Fidesz számára, vagy a Fidesz-szimpatizánsokat közösségi médiahasználatra okítson, hanem arra, hogy megtanítson hazudni. Ezt a sajátságos módon értékes képességet jó, hogy legalább névleg nem közpénzen teszik. Kár, hogy azon kívül vagyontárgyuk nem nagyon van."
https://alfahir.hu/2021/02/10/kommenttar_rakay_philip_publicisztika
Miért akarja a Yacht párt és kitartottjai hazudozásra ösztönözni a fiatalokat???
badsector1
badsector1 2021. 07. 23. 08:12
Előzmény: #2117  Törölt felhasználó
#2123
"A helyedben azért óvatosan bánnék a másoknak tett kívánásokkal mert amit másnak kívánsz azt magadnak is kívánod egyben,ezért a bölcsek csak jót kívánnak mindenkinek :)"
  
babona, o1g mennyi rosszat kívánt már ...
Törölt felhasználó 2021. 07. 23. 08:11
Előzmény: #2112  rockmaster
#2122
Nagyszerű,akkor elindult a hivatalos eljárás Pegazus ügyben,a többi már a hatóság dolga.
badsector1
badsector1 2021. 07. 23. 08:10
Előzmény: #2109  Törölt felhasználó
#2121
nem akarod megérteni, hogy a fidesz diktatúrában, a fidesz állam ellen nincs értelme feljelentést tenni, mert ezt csak egy fideszes hatóságon keresztül tudod megtenni, de mivel te egy kisember vagy,  a saját bőrödön ezt nem valószínű, hogy tapasztalni fogod, ezért látod olyan rózsásan ezt a rezsimet.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek