Ebben igazad van. A cégnek nem szabadna hagynia, hogy a 25Ft-os tétel látszódjon a 10-es könyvben. Ha most véletlen vakon beleadna valaki 20K-t akkor simán zörögne a mars az MNB-nél
Nincs vevő, itt ez a lényeg!! A feleség igazán inkább ex, mivel lelépett egy nálam 12 évvel fiatalabb pasival. Annyi pénze van, hogy ő kb. évente nézi meg a portfóliójat, nem érdekli, élvezi az életet! Nekem egy ingatlan kivásárlásához kellett! A maradék: 3.654 db. Ennyi!!!
Júliusban Pszota Frigyes egyébként azt nyilatkozta, hogy folyamatban van egy 300 lakásos projekt. Ez vélhetően a greenway lesz mivel annak első ütem 299 db lakásról szól. A Living oldalán közölt információk szerint szeptember végére a mélyépítészeti munkák befejeződnek és októberben kezdődik a szerkezetépítés. Szóval én várnék egy közleményt a közeljövőben, hogy a Neo lesz a kivitelező. Ha csak el nem sumákolják ennek a közzétetélét is úgy mint a Le Jardinét. Egyébként a Living oldalán az Aspectus Architect szerepel a kivitelezési terv készítőjeként.
Akko fórum