Tiszteletem! Egy időre eltűntem, mivel picit szinten alulinak éreztem az itteni kommunikációs stílust, illetve nagyon érdemi esemény sem volt. Azóta sok víz lefolyt a *Dunán* és komolyabb változások lehetnek az~500mrd-os piacon amit eddig a B+N uralt kb 90%ban. A tegnapi semmitmondónak tűnő cikkek talán nem jelentenek semmit, de talán az előszele annak, milyen módon rendeződhet át ez a piac 2030ig. DYOR, sikeres kereskedést! Üdv, Seigl
Tépjük ki 250-ig! Különben baj lesz! Ahogy látom 230-on van csak vevő....De, legalább, töltsük fel a vételt 231-239 között! Az eladó is kénytelenek lesz akkor magasabb áron adni!
Az a bajom ezzel a mai sajtóközleménnyel, hogy ennek nagy részét már elmondták... Attól, hogy fél-negyed évente elmondják mit szeretnének.... (én is sok mindent szeretnék) Engem az érlelne, hogy mit tesznek, hogy ezek megvalósuljanak mert arról nincs semmi...
Az szuper lenne! De ilyeneket, illetve hiteles, naprakész híreket idáig sem közöltek! A realitás a határidőkben csúszás, kummogás stb... jókat nevettem a módosított eseménynaptáron is, melyben felhívják a részvényesek figyelmét, hogy az eseménynaptárban feltüntetett időpontok változhatnak... (na azok nem fognak, maximum a közzététel dátuma módosul, ami mostanában borítékolható..., tehát pl.: szeptember 23-a marad szeptember 23-a, függetlenül az AKKO-tól, hogy mikor teszi közkincsé jelentéseit).
Még jöhetne valami olyan is, hogy a futó projektek h állnak pl.... Van csúszás- nincs csúszás, hányadik ütem, milyen százalékos az eladás/kiadás a lakásokból-irodákból... Várható átadás-átadások...
Kedves Zoltán! Igazad van, de a stílus maga az Ember...Nem "fröcsögök" tovább! Szép napot Neked! Add el az összes Akkodat most és nem kellene olvasnod ezt a "fröcsögést"...További szép napot Neked!
Tisztelt Labanc Úr! Magyar Péternek a tőzsde fellendítése is a céljai között szerepel...Mivel Kapitánnyal és többekkel együtt van tőzsdei pénzszerzési gyakorlatuk, így remélem pár részvény a helyére fog kerülni, többek között az Akko is...
Akko fórum