Topiknyitó: lea39 2021. 01. 25. 09:52

Akko fórum  

Moderált topic
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka ma, 14:18
Előzmény: #22348  Manufacere
Mondjuk én pont vettem a héten🙂...hát olyan szépen kérik a kgy 4. Pontjában, hogy kerdezzenek...hátha sokat es jol kerdeznek akkor lehet lesz vmi kozlemény is a többi rv-es miatt.Kiderül....a stratégiának ki kell jönnie hogy hogy tervezi Gerő ezt a duplázást bevétel terén...
Manufacere ma, 14:08
Előzmény: #22346  Toka
A mai közgyűléshez nagy reményeket nem fűznek a befektetők. Egész héten szinte csak adták. 
oldrider ma, 13:30
Előzmény: #22346  Toka
Dobom is majd rögtön, ha 300 lesz! (Persze tudom, hogy reménytelen!)
Toka ma, 13:27
Hamarosan indulni kell északnak!
https://kepkuldes.com/image/th3NTVy
Toka ma, 13:18
A közgyűlés időpontja: 2026. július 10. 14:30 óraA közgyűlés helyszíne: Szerémi úti irodaház1117 Budapest, Szerémi út 4. - Földszint T04.
Toka ma, 13:08
Ebed alatt vettem egy helyen 2 vetellel osszesen 800db ot....egy masik helyen 400-at.Kicsit lepihenem az ebédet, olvasok azt  kis presszó.....
Toka ma, 09:40
Kgy-ra ha megy valaki majd legyen kedves megosztani tapasztalatait stb.Köszönettel:Toka Úr
marlowe01 csütörtök, 13:31
Előzmény: #22341  simonzoli13
Te tudod, nekem nincs tapasztalatom, csak segíteni akartam….de az általad leírtak alapján sztem keress más szolgáltatót….
simonzoli13 csütörtök, 13:00
Előzmény: #22340  marlowe01
Vidéki vagy? Mindig előre kell fizetni!!!!!
marlowe01 csütörtök, 12:43
Előzmény: #22339  simonzoli13
Jó tanács: máskor csak az aktus után fizess. Ja, és előre tisztázd, mit kérsz a pénzedért.
simonzoli13 szerda, 15:18
Sajnálatos, nem elégítenek ki! 
simonzoli13 kedd, 22:29
Előzmény: #22332  fiftififti
Csak 268-ig ? Badarság.. 568 !!! Minimum!!
Jocek kedd, 21:14
Toka kedd, 07:36
Előzmény: #22333  zepi
Ne nyugtalankodjon.A Wing Magyarország operativan elkulonült a Wingholdingtól pár hónapja.Gyáfrás utan jott Gerő, aki mar a wingholding felso menedzsmentjében kerult mint Akko Vezerigazgato....nem a Wing Magyarországba!....Gerő személye garantálja a több tizmilliardos tőkemozgást....nézzen utánna Gerőnek!...RTO
Toka hétfő, 22:33
Előzmény: #22333  zepi
Gerő Urat azert péntekig várja meg☝
zepi
zepi hétfő, 19:30
Tolvajrészvényt  vettünk, be kell làtni.1 Milla eddig bukó  ,sajnos lassan be kell nyelni.
fiftififti hétfő, 18:27
Előzmény: #22331  Toka
Áhh, köszönöm az invitálást, de nem érdekel.
Amúgy is péntektől hosszú hétvégés horgásztúra haverokkal a vadvízen😃
Hátha megint befigyel egy 22-es amúr😉
Én ezzel a papírral kapcsolatban csak a 268-as árfolyamot várnám ez évben!!!
Toka hétfő, 18:19
Előzmény: #22330  fiftififti
Az Echo invest Lengyelország piacvezetője.Van aki eladja s van aki megveszi a papirt.Pénteken, vegyen részt a kozgyűlésen Fiftififti Úr.
fiftififti hétfő, 17:33
Előzmény: #22327  Atti67
Hát sajnos van még egy pár hasonló ,ezen a szintén szutyok béten!!
Toka úr meg isteníti a winget, de hát ki a faszt érdekel a wing, mi akko részvényt vettünk, abban értéktelenedik el a pénzünk szép lassan.
Leszarom mennyi a wing eredménye, és mennyi ingatlant értékesített lengyelországban!!
Csak nem érti az öreg, hogy akkoban szenvedünk évek óta nem wingben!!!
Apropó lengyelországi üzlet hasonlatos ott1 esetre, ott is lengyel anyavállalat által is ment tönkre a cég, ha úgy nézzük, mivel az volt a partner!!!
Lehet felőlem a wing a világ legeredményesebb cégje is, ha mi itt rohadunk és veszítjük el a pénzünket ebben a szarban!!!
Papíron lehet van valami kötődésük, de hogy az üzleti életben , és az által eredményességben szerintem fikarcnyi sem az tuti!!!!
simonzoli13 hétfő, 17:27
Télleg! 
Manufacere hétfő, 17:17
Z:227
-7%
Komoly...
Vagy inkább vicc.
Atti67 hétfő, 17:12
Mekkora egy szutyok papír ez
stacstac hétfő, 09:30
Előzmény: #22318  _kt_
ez a számítási módszer a jó - korábban nagyon sokat vitáztam itt ezzel kapcsolatban, de nem mindenki szerette volna érteni, ezért elengedtem a dolgot, viszont örülök, hogy újra felvetődött és Te is így számolsz

jó spekit Neked
Toka hétfő, 09:25
Előzmény: #22307  Toka
Na, kint az idei:
A Scope Ratings stabilra javította a WINGHOLDING Zrt. hitelminősítési kilátását, egyben megerősítette B+ besorolását. Ez a társaság pénzügyi és üzleti kilátásainak kedvező megítélését tükrözi. A nemzetközi minősítőcég döntését a WING Csoport 2025-ben rekordot döntő, 53 százalékkal megugró árbevétele, a még erőteljesebben, 80 százalékkal javuló EBITDA-ja, csökkenő adósságállománya és az erős nemzetközi növekedése indokolják.A hitelminősítő döntése visszaigazolja azt a stratégiát, amelynek eredményeként a közel 3,9 milliárd euró mérlegfőösszeggel rendelkező WING Csoport mára Magyarország, Lengyelország és Németország egyik vezető ingatlanpiaci szereplőjévé vált. A B+ hitelminősítés a csoport pénzügyi mutatóinak és eredménytermelő képességének az elismerése. A Scope döntésében a társaság kiemelkedő 2025-ös teljesítménye mérvadó volt: a WING Csoport árbevétele 304 milliárd forintra emelkedett, míg korrigált EBITDA-ja elérte a 64 milliárd forintot, miközben a hitel- és kötvénytartozások összege egy év alatt 46 milliárd forinttal (5,5%-kal) csökkent. A hitelminősítő egyidejűleg a kilátást negatívról stabilra módosította. A Scope várakozásai szerint a csoport pénzügyi mutatói és jövedelemtermelő képessége a következő években tovább javul, amit a magas lakás előértékesítési állomány, az emelkedő lakásátadások, valamint az eszközértékesítésekből származó bevételek támogatnak.A kedvező minősítői döntés meghozatalában meghatározó szerepet játszottak a csoport nemzetközi érdekeltségei, amelyek már a konszolidált bevételek több mint 70%-át biztosítják. Lengyelországban például közel 2900 lakást értékesített a cég 2025-ben, ami éves összevetésben mintegy 30 százalékos növekedést jelent. Emellett számos tranzakció zárult le, köztük a Resi4Rent bérlakásplatform több mint felének értékesítése, ami 210 milliárd forintos nagyságrendjével a lengyel intézményi bérlakáspiac történetének legnagyobb ügylete lett. A tranzakció azt mutatja, hogy az intézményi bérlakásmodell mára a kelet-közép-európai ingatlanpiac egyik legjobban prosperáló szegmensévé vált. Németországban a csoport érdekeltségébe tartozó Bauwert több mint 435 ezer négyzetméternyi fejlesztési programmal rendelkezik 2030-ig, miközben Berlinben tovább folytatja nagyszabású lakó- és vegyes funkciójú projektjeinek megvalósítását. Magyarországon a WING a budapesti Váci úti irodafolyosón végrehajtott stratégiai akvizíciókkal, valamint új irodai, ipari, szálloda- és nagyléptékű lakóingatlan-fejlesztések elindításával erősíti tovább piaci pozícióját 2026-ban. A társaság az elmúlt időszakban sikeresen lezárt 100 millió eurós kötvényprogramjával finanszírozási pozícióját is tovább erősítette.„A stabil kilátásra történő módosítás nemcsak a pénzügyi eredményeinket ismeri el, hanem a diverzifikált nemzetközi működést is, amely a stabil növekedés és a fenntartható értékteremtés záloga” – mondta Noah Steinberg, a WINGHOLDING Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki hozzátette: „a Scope Ratings döntése fontos visszaigazolása annak a hosszú távú stratégiának, amelyet a cégcsoport következetesen alakított és hajtott végre az elmúlt években.”A WING a következő években továbbra is a pénzügyi stabilitásra, a magas minőségű fejlesztések megvalósítására és a közép-európai piacokon meglévő növekedési lehetőségek kihasználására összpontosít.
orbitalis szombat, 21:59
Előzmény: #22318  _kt_
Ezen anno ment a vita, hogy a szavazati jog és a valós részvény darabszám hogyan alakul.
Valójában 46M papír van a piacon, ebből van olyan, aminek a szavazati joga 4x-es.
Ez a "konvertálgatás" egy fiktív dolog, mert senki nem fog D-s papírt C-re váltogatni.
De maradhunk annyiban, hogy a 307Ft sem 230Ft amin forog.
Toka szombat, 18:34
Előzmény: #22321  Toka
Toka szombat, 17:59
Előzmény: #22320  tmike
B+n -t kipockolik...a korházi klimáknál most már feljott a nevuk...egy  bizonyos ertelemben..

Topik gazda

lea39
lea39
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek