Ma a 4ig-t emlitette korulirva de a hm vallalatok kapcsan ralehetett jonni....arrol beszelt hogy pofátlan modon nyujtottak hitelt maganszemélyekhez kotodo vallalatoknak, akik aztán a nemzetgazdasag számara fontos vallalatokat vasaroltak belole....
Most más a Miniszterelnök, nyugodjon meg.Ha ma látta a parlamenti kozvetitest, láthatta hogy a Miniszterelnök Úr milyen óvatos ha tőzsdei cégről beszél.Ez az óvatoság azonban Önért van ám-egyelőre- hisz ez nem lesz tartható pár hét mulva.Veres Úrat soha nem említette.
A várakozás művészet: a dolgok, amiket kitartóan és türelemmel üldöz, végül megtalálják Önt. A mélyen elültetett szándék és a hosszas készülődés előbb-utóbb valósággá érik, hiszen a sors időnként kamatoztatja a befektetett energiát. azaz: "Minél hosszabb az előszó, annál nagyobbat üt a főfejezet. Ha sokat várt rá, a megérkezése nem csak egy pillanat lesz, hanem egy korszak."
😃😃 Talán a szélsőséges időjárásban, de ennél a gagyi papírnál ugyan milyen esemény lenne!? Én már ez évben a 280-nak úgy örülnék mint majom a faxának, hogy megszabaduljak ettől a szennytől!!!
https://invst.ly/1id38j Rendben, de íme a valóság. Közel két éve csorog lefelé és ezt végig nézik a "menő" cégek. Ideje lenne a kisrészvényesek lelki világával is foglalkozni.:))
Azért csődközeli cégekkel ne hasonlitson Balentum Úr, mert amit felsorolt abban van az is.Erdőbényére sem kell járnunk.Az Akko már most a neo által piacvezető FM cég és a Wing házi épitőcége.Ön tartsa a Rábát, bár nincs alku.....
A jövővel én is optimista vagyok, de a szárnyasodás csak kommunikációval sikerülhet... várom, hogy a közgyülin megígérteket végre megvalósítsák... Apposoknak üzenem, akik valamiért állandóan nyomon követik a tevékenységemet, és állandó párhuzamot látnak a két cég között: Én mindkettő cég közgyülijén ott voltam. Közös bennük, hogy mindketten a saját irodaházukba szervezik egy majdnem ugyanolyan kicsi terembe, catering pedig nincs. Viszont abban, hogy hogyan bánnak a kisrészvényesekkel szóban meg a szavazások alatt, ég és föld volt a különbség... Megint jöhetnek a mínuszok olyanoktól, akiknek jó eséllyel fogalmuk sincs hogy miről beszélek...
Ne minuszoljanak!Veres Ur nevét még nem ejtette ki a Miniszterelnök Úr.Ha itt tovább minuszolnak a Toka Clubb fél oránként jelezheti hogy kiket ejtett ki.
Van pár általam nagyon alulértékeltnek tartott papír, közöttük van az Akko is. Ha azt látom, hogy egyvalaki hír nélkül ezek közül vmelyiket még így is hirtelen nagy összeggel beönti, akkor kötelességemnek érzem, hogy aláálljak. Ha simonzoli öntötte be volna ezt 200ft-ig, akkor ugyanezt tettem volna... Az egy másik kérdés, hogy mindehhez amúgy az MNB mit szól, szerintem amúgy a mai wabererses barátunk se fogja olcsón megúszni...
Akko fórum