én mindig akkor vásároltam eddig a legtöbb papíromat, amikor már mindenki letett róla, vagy teljesen érdektelenné vált itt a tőzsdén
az AKKO is most kb ebben az állapotban van - amikor legutóbb ilyen állapotban volt egy áprilisban és 233 Ft volt az árfolyama, nem sokkal később, de ugyanabban az évben októberben 396-ig ment fel
én ezen a szinten veszem, mert jelentősen többet ér
tényleg kíváncsi vagyok, hogy valaha el fog-e tűnni ez a sok rosszindulatú beszólás itt a fórumokon
minden embernek lehetősége van jobb emberré válni és én hiszek a változási képességben - még az állatok is képesek a viselkedésükön változtatni, ha kapnak visszajelzéseket
drukkolok minden rosszindulatú megjegyzéseket tevő embernek, hogy merjen változtatni és megláthatja, hogy az élete sokkal boldogabb lesz
Már hiányoztál, Manci (nem). A suliban néhányszor biztosan bucira pofozták a kis kárörvendő fejedet, de sebaj, ma már van internet, ahol névtelenül és következmények nélkül kiélheted beteges vágyaidat.
Beatrix irt levelet, nagyon kedves volt.A lényege hogy Gyafras Ur kinevezes alapjan dijazas nelkul es nem megbizasos jogviszony keretében tolti be poziciójat.Minden rendben, mindenfajta jogszabalyt megjelolt.Szerintem ha irtatok vmi levelet Ti is akkor nezzetek meg a maileteket.
Még van nekik 2.6 m db rv. Mondjuk azt srv-n keresztül a cég meg is vehetné. Mondjuk 2024 októberében mikor elkezdte szórni akkor is lehetett volna srv-t indítani, mert megvolt hozzá a felhatalmazás. És akkor felszívták volna az egészet az árfolyam pedig nem lett volna lebaszva..
Persze, nem....mostanában nem beszélek vele, nem gondolnám hogy ért valaki a tőkepiacokhoz ha a Fidesz győzelemtől várta az otp emelkedést, figyelmen kivul hagyva a hitelminősítők figyelmeztetését.Én csak szakertőkkel dolgozok a Clubbomban is.Ambátor javasoltam az általam létrehozott Akko topikot-ott takarítani is tudok.
Ha így folytatja, holnap 1..., mindenes NER-es túltolt cuccból vonják ki a forrást. Ha a mi hyper-szuper (hagyjuk...) menedzsmentünknek lenne az, ami nincs, meglenne a szikra!!!
Akko fórum