A mai cikkben is kenyesen ugyeltek hogy az akko szo ne keruljon emlitesre.A szerzodesrol eddig ismeretlen dolgokat viszont megtudtunk, igy itt olyan beszelt aki reszleteiben ismeri.
Majd a jelentesbol kiderul Zoltan hogy mit mukodtek.Mirol hallgattak.Tippem hogy a 3 eladott illetve eladasra kijelolt ingatlanok utan a maradék is megy.Szerémi marad a bent székelo Neo-val.Ekkor bujik elo az imago Neo.Az Akkot nem promozzák mert az felejtos, a Neo-promoztak.Akko 1 eve csak a havi kotelezon kivul csupan a 23mrd Mav szerzodes kapcsan volt emlitve mult honapban, de termeszetesen az is a Neo volt.
igen. Amúgy annak idején, vagy 7éve(?) mikor még csak Ádámosi volt, meg a várható tervek, ugye AW után adta magát Veres, és ment az álmodozás, és szóba került a WING, na, mondom, csak azt ne. Az túl nagy falat, rengeteg új papír. És sokáig is tart. Szerencsére még jó kis haszonnal kiszálltam, mint befektető. Aztán a végén valóban arra tendál a vonal. Pedig az App miatt akár a másik vonalon is haladhatott volna. Mindentől függetlenül sok sikert a papírban lévőknek.
Hiszen van Magának Fiftififti Ur.Mindig ragaszkodjon a sztorihoz, akkor nem tevedhet.Vagy!Mondjon igazat, akkor nincs tévedes biztosan.☝Mit szolnak majd a gazdag baratai az Uri korokben?
De kedves Toka úr!! Már a koránál fogva is én bölcsebbnek gondolom annál mintsem ide hozza ebbe a semmibe a pénzét, még továbbra is!! Szerintem jobban jár ,ha hagyja abba a papírba még tovább, mintsem hogy itt ebek harmincadjára bízza azt az összeget!!😃😃 Szerintem presszózon nyugodtan a haverokkal mintse ezen a papíron agyaljon 😃😃 A felhőtlen szórakozás haverokkal, barátokkal többet ér, mint a telefont nézegetni e miatt😃😃 Bár megmondom őszintén 160-170 körül én is belekóstolnék kicsi összeggel 😉😉
- Noah Steinberg a Wing és az Akko igazgatóságának is tagja. - Veres Úr a Meninvesten keresztül az Akkoban, a Wallison keresztül a Wingben érdekelt és igazgatósági tag utóbbiban.
Na..a maga reszerol ennyi...meg szinte On van felhaborodva mikor teves adatot kozol azt Toka Ur finoman mondja hogy nem jo amit mond...azt kellett volna irni hogy koszonom a javitast Toka Ur
Akko fórum