Amennyi papírt gyűjtöttem itt 240-260 között, meg ne lássam, hogy valaki olyat ír, hogy 180 lesz, meg társai, ez nem szalvéta ez 2026 legnagyobb hozammal kecsegtető prémium sztárja lesz !!! A farkas is veszi egy ideje, csak sunnyog, privátba egyeztettünk.....
Ha, lenne forgalom, akkor nem lenne baj! Szerintem, gyűjtik a papírt a többségi tulajdonosok, itt lassan bejelentés lesz !!! Célár:970 ! Sztoikus nyugalmat kérek! Köszönöm.
Az AW más miatt ekézhető, de ott Ormosy legalább nyilatkozik 1-2 havonta pl.: rádiónak. Elmondja, hogy mit gondol, mik a tervek, mi a stratégia. Érdekes, hogy az AW is premium és ők megtehetik, de ha levelet írok, arra az a válasz, hogy hát ők csak a béten tájékoztathatnak bármiről. Aztán jön a nagy semmi.
Tudod engem nem az esés zavar leginkább. Hanem a management leszaromsága. Van minuszos papírom nem kevés, de egyik sem bassza fel az agyam ennyire, mint ez, mert itt azt látom, hogy tudatosan ignorálják a befektetőket. Ezt felháborítónak tartom
"2026. március 9–13. között a globális ingatlanpiaci közösség a cannes-i MIPIM kiállításon gyűlik össze. A WING Csoport – a közép-kelet-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztője és befektetője – a BAUWERT AG és az Echo Investment vállalatcsoporttal együtt jelen lesz. 🤝 Találkozzon velünk a Magyar Ingatlanfejlesztők Kerekasztala (IFK) által szervezett Budapest–Magyarország standon. A WING-et Cannes-ban Noah Steinberg vezérigazgató, Gál Balázs MBA, pénzügyi igazgató, Sass Bence, a Nemzetközi Üzletfejlesztés és Befektetések vezérigazgató-helyettese és Walter Katalin, általános vezérigazgató-helyettes, valamint Hancz Anita, az MRICS értékesítési igazgatója és tranzakciós menedzsere, és Gratzl Gábor, az üzletfejlesztés és tranzakciókért felelős vezető menedzser képviseli. A stand programjában kerekasztal-beszélgetések és délutáni pezsgő- és borkóstoló fogadások is szerepelnek." Tehát a kedvenc vezetőink Cannes-ban vedelik a bort és a pezsgőt, miközben az árfolyam -27% YOY. GRATULÁLUNK!
Az “élcelődés”, meg a folyamatos, szándékos rosszindulatú káröröm az két különböző dolog. A beteges, párszavas beírogatás nyilvánvaló trollkodási céllal ugyanez.
Nézd, nekem van papírom ebből a szutyokból, de sajnos Marika élcelődése jogos. Itt egy teljesen impotens, leszarom vezetőség részvényének a vergődését látjuk. Steinberg Úr lassan egy éve lett kinevezve. Azon kívül, hogy fényezi magát minden fórumon képes volt egy év alatt legalább egyszer megemlíteni az AKKO-t? NEM! A NEO és Wing fényezése az meny, de a tőzsdei cégről egyetlen árva mondatot nem tudnak kinyögni. Ez egy elég rohadék hozzáállás! Mint igazgatósági tag ezért pénzt kap és nem tesz semmit. Beatrix ugyanez a kategória. Miért "fizetik" a részvényesek a befektetési tanácsadót, ha egyetlen nyomorult hít nem tud kirakni az oldalra vagy egy szarcsimbók interjút összehozni a saját főnökével, hogy mi a jövőkép? Ez még titkárnőnek is nevetséges feladat, ő meg befektetési tanácsadónak címzi magát. Milyen alapon? Miért kap ezért pénzt?
Imádják nézni, ahogy az egész világ elkezdett vergődni az olaj miatt. Most még azt meg szeretnék várni, hogy térden csúszva jöjjön a küldöttség, hogy ó hatalmas ajatollah, végre kegyelmezzetek már. Ez az egójuknak igen jót tenne, és nem mellékesen feltételekkel lehetne nekik élni. De ha véletlenül nem ők, akkor Izrael nem fogja hamar abbahagyni. Vagy a kurdok belépnek mégis. Valaki mindig folytatja. Szerintem nem lesz hamar vége.
Akko fórum