Ne féljen Orbitalis Ur.A bizonytalanság fő forrása most az hogy a perzsa állam képes e a strukturális megújulásra, vagy csupán a túlélésre játszik.Hatikva
Milyen díjakat? 2008-as recesszió megvolt Önnek? 2020-as és 2022-es visszaesés? Én inkább gondolom, hogy a tőzsdére nehéz év vár, minthogy bàrmi is szárnyaljon. Ez nem az Akkora vonatkozik csak, hanem mindenre.
édesjóanyám. örvendjen mindenki, ha a 186Ff megtartja ha elindul lefelé. 2027-re olyan inflacio lesz hogy belezoldulunk, az állampapirok elszállnak a tőzsderől menekülni fog a pént. Bizonyos szektorokban màr elbocsátások indultak, a recesszio bekovetkezésenek valoszinusege naprol napra nő. 150dodoa olajárnál mindennek az ára el fog durranni a szallítasi ktgek miatt. Akko meg 5 éve távlatban el fogja érni a -50-55% bukót inflaciokoveto realertek alapjan. Szoval na...
Jajj Toka úr, gondolom viccelni tettszik a sok bor hatására 😂 Még hogy ezt pénzgyár, inkább pénzt temető!!! A 300 is fényévnyi távolságra van!! Mit csinál ez a cég !!??szerintem semmit, egy nagy nulla ,ezért is nincs mit kommunikáljanak. Jó, ha minden összeáll,talán lesz az idén 300 ,abból is sokan kitörölhetik a hátsójukat😲😲
Majd meglátja mirol beszéltem, figyelje majd a jelentesben a 2025 masodik felevet.A 26 pedig kifejezetten eros lesz az Akkonak.Ez egy pénzgyár...csak az Akko miatt nem latják a Neot akik nem ertenek hozza.
Itt lattam eloszor emlitve, mikor Vago az ev irodaja kapcsan bemutatja a céget..kb 1 honapja."Büszkék vagyunk arra, hogy a korábbi évek töretlen lendületét megtartva, a 2024-as 43,3 Mrd Ft árbevétel után – terveink szerint idén is növekedési pályán maradunk. 1999-es alapításunk óta folyamatosan növekszünk amelynek köszönhetően 25 év alatt már több, mint 750 %-kal növeltük árbevételünket és eredményünket is. 2025 kiemelkedően sikeres új megbízásai többek közt a MOL, MOHU, Földgázszállító országos üzemeltetési szerződése, a MÁV épületgépészeti rendszereinek illetve a ThyssenKrupp jászfényszarui gyárának üzemeltetési feladatai, valamint az E.ON országos ingatlanállományának üzemeltetése"
Akko fórum