Látom a farkasnak kicsit felment a vérnyomása miután látta felpattanni az Akko-t.... Nyomott itt mindenféle "remélem felkötik" (itt biztos összekeverte az appal), kutyás, MNB-s, MBN-s szövegeket, miközben nemrég pont arról oktatott ki, hogy itt csak szakmai megnyilvánulásokat szeretne látni... Szeretném még többször ilyen állapotban látni, mivel akkor onnan tudom hogy épp rallyzik az Akko :))
Amúgy van egy olyan "ki fingott?" nosztagikus utánérzetem. Senki nem tudja, ki az elvetemült, aki elkezdett bevásárolni. Mert hát az ugye vagy tud valamit, vagy nagyon hisz benne, hogy mi azt gondoljuk, hogy tud valamit :)
szerintem meg pont hogy nem. Ha megmozgatnak egy papírt 100M-val, akkor sokkal könnyebben ülnek be az emberek nagyobb tételekkel és indul be az egymás felhúzogatása. Ez a pár milliós szarakodás semmire nem jó. Visszaütik és dugókat alakítanak ki, mint ahogy már most is 280-on. Hónapokra megint elintéződik így a szitu. Mondjuk azt az idiótát sem értem, aki ilyenkor tételekkel beáll a könyvbe eladásra. Minek. :)
Akko fórum