Volt az tobb is mikor tok ures volt, a funda majd megdolgozza.Örülök a szémélycseréknek, mert a kommunikáció az eddig 0 volt.A wing nek biztos van pr-osa, az oldala is szép.
Te itt egy alap tag voltál, anno én már éreztem hogy ez kb mint delta nem akarják elengedni pedig jó erős cég anno volt 980 Ft rv ár vágyakozás egyik elemző háztól Állítom nutex v nordt előbb fog duplázni
Nem szerettem volna benne ülni még 1-2 évig. Legalábbis ekkora tőkével, főleg hogy azt látom csak, hogy ég el a pénzem. Csalódott vagyok kicsit, mert nem így kalkuláltam. Végrehajtottak egy tőkeemelést, szinte nincs hitel, az eredmény bőven felülmúlja az előzőző éveket, bővült az ingatlan portfolio és ennek ellenére az árfolyam nem éri el az évekkel ezelőtti átlagos 420-440 közötti árfolyamot. Pedig sokkal jobb a cég mint akkor.
Amúgy egy ilyen dead cat bounce nap nagyon sokat mond egy piacról: Nézd meg, mik estek ezen a napon: DM ker, EPDUFerr, Zwack, Akko Mik azok, amik 0-asak: Duna, Astra, Enefi, MBH Na ezeket sztem ebben a környezetben majd kerülni kell. Esni tudnak, nőni nem! Ez azt jelenti, hogy a sentiment kva szar irányukba,
Egyelőre a wing-ből annyit látunk, hogy SEMMI. Az akko sem osztalékot nem fizet, sem srv-t nem hajt végre. Hígítani akar és tőkét emel. Csak pár cég van, ami ennyire rosszul teszi a dolgát direkt módon a béten. És az akko ezel lözül még prémiumnak is van titulálva.
na csak én is azt a cikket találtam amit Farkas ur, sokan eldobták látom de ezek jol meijedhettek valamitol mert itt az árfolyam mar régen volt, kidobták minuszban.Sokan nem tudják am azt se mi az a Wing.
Akko fórum