az AKKO a tulajdonosa a NEO Property Services-nek, és ezen kívül vannak ingatlanjai
szerintem a NEO ér 30Mrd-ot és az ingatlanok minimum 11Mrd-ot (a 11Mrd Ft az a könyv szerinti érték és beleszámoltam a Szerémi irodaház második 50%-ának a megvételét is)
mindent a tőkeemelés utánra értek - a tőkeemelés utáni saját tőke kb 20Mrd Ft lesz - de én nem beszéltem az előzőekben saját tőkéről, csak cégértékről
https://invst.ly/19ltio MA200 - 309Ft Lassan eléri az eredeti növekedési csatorna tetejét. RSI 32-re ki lett hűtve, utoljára 2023 07 volt ennyire alacsony. 0.5-ös fibo 290-en le lett hagyva az MA200-al
Jól értem, a 30 mrd forintot a tőkeemelés előtti állapotra érted? 2024H1-ben volt 9mrd forint saját tőkéje. Azt várod, hogy 2024H2-ben 2 mrd nettó eredmény keletkezett, az 11 mrd saját tőke. Tehát 30-11=19 mrd forinttal vannak az ingatlanok alulértékelve a könyvben szerinted?
Ami fejjel lefele van, csak azért szoktam úgy ábrázolni, de nem mindig, mert sokan nem látnak mást, csak a célárat/pingvint! Ameddig a pingvin előtti 61.8%-s ellenállást át nem töri az árfolyam, addig nem kell foglalkozni a célárral 🐧! Még irányt vált legtöbbször az árfolyam, de jó esetben, csak "átmenti", korrekcióra! Ha ezen átmegy, akkor feláll a madár/célár! Addig azért van csak ott, mert abból/ahhoz van számolva az ellenállási szint! Mindent sorjában, lépésről lépésre...:)
Kimászik, vagy vízbe ugrik a madár, (vagyis a befektetők) ha eléri az árfolyam!? hmm 😃🐧📈📉 Egyszerű, de longos pozira van szabva! Vagyis, ha az alsó célárat eléri az árfolyam, akkor onnan fordulni kell általában felfelé! Tehát megkönnyebbülnek a (beragadt) longos pozik, vagyis kint vagyunk a vízből! Pingi kimászik a vízből! 📈 "Akár lehet vásárolni is már..." A felső célárnál pedig, az árfolyam lefelé korrekciózik, tehát a madár beugrik a vízbe! Vagyis, aki nem adta el ott, az szívja a fogát, "bent van a vízben" egy darabig, vagy sokáig..! hmm 📉 Természetesen az árfolyam folytathatja az útját utána is a pingvin szintje fölé, de az egy másik "szakasz/trend" és pingvin lesz...! A trendek, mindig cikkcakkban haladnak!! 📈〽
szerintem a NEO kb 30Mrd Ft-ot érhet - 2024-ben valszeg 40Mrd fölött volt az árbevétele - szolgáltatási és magasépítési szektorban dolgozik, 3Mrd körüli adózott eredményt tudnia kéne 2024-ben, legkésőbb 2025-ben - árbevétele és eredménye évről-évre dinamikusan nő - 2022-es árbevétel 28Mrd, 2023-as árbevétel 38Mrd, 2023-as eredmény 2,3Mrd Ft volt
az ingatlanokat ahogy néztem, 11Mrd a könyv szerinti értékük a teljes Szerémi irodaházzal számolva - szvsz ennél többet érnek összesen
hitel a tőkeemelés után nem lesz, csak forgó, a munkák finanszírozásához
természetesen ez csak az én véleményem - mindenki számolhat másképpen - ezért van likviditás a tőzsdén - mindenki másképpen gondolkodik
Akko fórum