Az a jan 16.-i állás, mert akkor csökkent 10%alá. Azóta nem csökkent még 5%alá és ezért nem volt bejelentés. Szóval 5-10% között adhatta, az is kb 1.5m db.
Kár itt összeesküvés elméleteket szőni!! Egyszerűen érdektelen ,fos ez a papír!! Holnap meg ugye péntek , lehet bőven benéz 330 alá. Másban vannak mostanában jobb lehetőségek!! Jó számok ide, vagy oda, le se szarják ezt.
https://www.mnb.hu/felugyelet/piacfelugyelet/piaci-visszaelesek Itt leírják, hol és hogyan lehet bejelenteni - akár anonim módon is - a gyanút az esetleges tőzsdei manipulációra. Én holnap megteszem. Minél többen vagyunk, annál kevésbé söprik a szőnyeg alá. Basszák meg a manipulátor kurva anyjukat, kibaszottul elég, amit művelnek a tetű rohadékok.
Te is értelmes vagy! Nézd meg a január 15-i jelentés darabszámát a BÉT-en, illetve az 5% feletti tulajok részvényszámát, amit 02.28-án frissítettek: B+N 3.308.000, illetve 3.030.144
Hát mea culpa.... Utánanéztem, mert fura volt a számadat, amit írtál. Január 15-én a küszöb átlépésnél 3.308.000 darabra csökkent a részvényei száma a B+N-nek! Február 28-án valami érthetetlen módon frissült az 5 % feletti tulajoknál a B+N részesedése 3.030.144 darabra! Mi alapján? Hiszen nem jelentett!!! Vagy a kisbefektetőknek elég maguktól számolni és következtetni? A Chantili-Ádámosi karikába ugyanezt tolták egy 5%-os sávhatáron belül (legalábbis az ellenkezője egyenlőre nem bizonyított). Nekem most fogyott el a maradék türelmem és hivatalosan is megkérdezem. Azt hiszem, elég sok anomália van itt és a részvény árfolyammozgása-a kitűzött célok-elért eredmények között annyi az ambivalencia, hogy megér egy misét utánajárni...
Közel se biztos, hogy volt neki annyi 02.28-án!!! A legutolsó kötelező jelentésekor volt neki annyi!!! Több tuti nem lett!!! 5% alatt és 10% felett kell jelentenie!!! Ez alap...
Akko fórum