kérdés, buyout ajánlat, de milyen részvény árfolyamon ? Bármi történhet hamarosan. Elég intenziv az amerikai próbálkozás a háborúk leállitására, Szerintem az egyik háború a 2 közül lezárúl december előtt (iráni). És a másik is lezárúl fél éven belül (orosz-ukrán)
ha valamikor akkor mostanság lenne érdemes ezzel próbálkozni. de a cégnek rengeteg pénze van, simán megvédi magát (veszi magát+kommunikáció). másrészt ha más nem, az biztosan kiderült az elmúlt 3-4 évben, hogy ez egy nagyon sok oldalról sérülékeny üzem. járvány, háború, üzemanyag, terroristák, recesszió, műszaki hibák, stb. stb.és mostanság egyik éri a másikat, csoda, hogy talpon vannak a cégek.
Érdekes változás az eu piacokon és a kereskedési viselkedésben, hogy a forgalom jelentősebb része már az usa piacokkal párhuzamosan megy inkább. Az olajár és a kötvény hozamok annyira meghatározzák most a hangulatot, hogy inkább 14h után indul meg a forgalom. Pl a wizzben most a kedvezőbb olajárra is a normál forgalom kicsit több mint tizede ment le.
Nincs elemzes, mert most ez egy nagyon nehez terep lett. Talalgat mindenki, mikor allhat helyre a kerozin ar. Mivel a kiadasok 30%a nagyjabol az, igy felelotlenseg talalgatni. Ovatos mindenki.
Devil a kompenzáció miért nem jelenik meg és részvény árban ? Nyilván nem zsebre kapják a pénzt. Vagy megjelent a reportban a kompenzáció, de az egyéb okok nem engedték növekedni a részvény árát ?
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy annyira bánja a vezetőség a hajtóműproblémákat, legalább kapnak kompenzációt és nem kell még azokon a gépeken is agyalni, hogy hova repüljenek aranyáron vett kerozinnal.
jöhetne 1-2, lehetőleg pozitiv elemzés. Csütörtük reggel volt a jelentés, és azóta szinte semmi. Úgy emlékszem, korábban több elemzés született, ha a Wizzair jelentett. Most meg, még a Concorde se szólal meg. Bár a Barclays szeptember 15-én Buy-t mondott, 12.5 fontos célárral. Alig van hir a cégről. Illetve, állandóan tologatják azt, hogy a Pratt and Whitney hajtóműveket mikorra csináltatják meg. És mindig minimum 1.5 év van hátra. Most éppen jövő év végét mondanak, de gondolom, 1 év mülva 2028 év végét fognak mondani
Nagyon furcsa az elet Wizzair nelkul, minden nap nezem, repultem is azota vele. A helyzet az, hogy csak a mult hetem +8%ot emelkedett a jet fuel, es kozeliti az ath-t. Europaban gyorsabban no az ar, mint a vilag tobbi reszen. Az ok a diesel hiany, illetve a magas spread a dieselen. Azert nem indulnak meg meg a legikozlekedes cegek, mert az olaj ar korrekciobol a vegtermeken meg semmi nem latszik. Tobb ido kell neki. A wizz kommunikacioja tenyleg most jobb volt, es szerintem ezt dijazza is majd a piac.
Egyenlőre kevés hír van a tegnapi jelentés után Illetve hogyan változna a nemzetközi politika, ha Trumpek elvesztik az időközi választást ? Jól indult a nap, az olaj -2 %-on is volt, most megint +1=körül van
Nálam emígyen néz ki a chart. Itt 1000 pennynél van egy kis gubanc (értsd ellenállás). Ebből jó volna kitörni és kiszakadni a lefelé pilinckáló csatornából... . https://www.tradingview.com/x/PaQr1yIc/
Egyébként ügyesen kommunikáltak most a Wizz-nél!! Kicsit visszanyomták az árfolyamot ezzel a jövőbeli vizióval. (+ az olajáresés és + a bevételelőrejelzés felfelé módosítása)
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.