Topiknyitó: euler 2020. 04. 18. 23:20

ORBÁN VÉGJÁTÉKA  

Topik indítónak egy cikk:
2022: Orbán legyőzhető
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 12. 20. 17:14
#3740
"Kásler Miklós szerint száz év múlva arról fognak beszélni, hogy a magyar egészségügy előtt új jövő nyílt ki"
 
https://index.hu/belfold/2020/12/20/kasler_miklos_2020_eletkozelben_emmi/
 
Döbbenetes figura ez a rémült szemű, távirányított bácsika... női párja a nyunyóka... totális el- és megborulás látható a teljes alibikormányzatban. Máris nagy igény volna arra a "3 in 1" pszichiátriára...
 
Ha valakit (esetleg) komolyabban érdekel, hogy mi is a valós helyzet az országgal, hallgassa meg Róna Péter újabb rádiós beszédét tegnap délutánról. :((
Törölt felhasználó 2020. 12. 20. 15:57
Előzmény: #3738  Törölt felhasználó
#3739
Mert a Parlamentbe nem az emberek kerülnek, hanem a politikusok ,akik őt képviselik. Ezért kell a politikusoknak úgy munkálkodni és eredményeket felmutatni, hogy az embereknek az tetszen és rájuk szavazzanak. Ezért vannak, ez a foglalkozásuk. ehhez nekik kell érteni. Ezért fizetjük őket.
Törölt felhasználó 2020. 12. 20. 15:52
Előzmény: #3736  euler
#3738
azt el kell ismerni ,h orbánék profin felépítették a hatalomhoz vezető utat és meg tudták szólítani az embereket, a követőiket, mert felismerték és a gyakorlatba is átültették a politika mindne fontos elemét ,ami hatékonnyá tesz egy pártot.
őket kell másolni.
egy focihasonlattal élve nem az ellenfélhez kell alkalmazkodni, hanem a saját játékunkat kell játszani, de azt jobban,és hatékonyabban mint az ellenfél. az se baj,ha átvesszük az ellenféltől azokat a dolgokat ,amik műkődnek. 
minden a gyakorlatban dől el. ami nem műkődik az nem is ér semmit.  a szurkolók támogatását akkor érhetjük el,ha a pályán mndent megteszünk a győzelemért és azt lehetőleg a legjobban tesszük. Mert a szurkolót ezek érdeklik és nem az igérgetések, a szép szavak, hanem az amit lát.
Törölt felhasználó 2020. 12. 20. 15:43
Előzmény: #3735  Törölt felhasználó
#3737
Megnéztem pár beszédét ésJelen szintjén egy őszínte, naív,   fiatal lány, akit inkább az érzelmei vezérelnek, mint a megfontoltság. A minősége sztem sincs meg fontosabb pozíciókra ,de  az őszíntesége miatt sok dolgot jól lát és jól kommunikál.Erőteljes, őszínte és hihető kommunikáció ,ami "lázba" tudná hozni az embereket.  
Meggyőződésem,hogy csak egy önreflexiv, a hibákból tanulni és fejlődni akaró, online és offline térben a végsőkig aktív ellenzéknek van reális esélye,hogy a politik eszközeit profin művelő hatalmat hosszabb távon is leváltsa és távol tartsa.
a cikkNagy Blanka: Nem azért léptem ki a Momentumból, mert nem lettem jelölt | Hódpress.hu | Vásárhely. Igazán. (hodpress.hu)
" többször megemlítettem, mondta, hogy nem pusztán az online térben kellene jelen lenni, hanem spontán akciókkal lenne jó a figyelmet felhívni egy adott ügyre. De ezzel a centralizált engedélyeztetési procedúrával erre esélyünk sem volt. Sokszor hivatkoztak pártfegyelemre, amiket én állítólag rendszeresen megszegtem az aktivizmusommal."
"itt megemlítette ,hogy a konkrét akciókhoz engedélyt kellett kérnie, viszont ezekre későn napokkal vagy egyáltalán nem reagáltak. ezért döntött úgy,hogy önállósodni kezd, ami aztán kiverte a biztosítékot.
 A momentumban nem  cáfoltak, hanem kiadtak egy semmitmondó nyilatkozatot mindenféle pontosabb indoklás nélkül.Az ellenzék fejlődésének gátja,ha a beidegződések élnek egy pártban és nem akarnak valóban profi párttá válni..
A szavakon túl szakmai programot, jövőképet, konkrétumokat, hogy hogyan képzelik el a gyakorlati kormányváltást ás a kormányzást kevesebbet hallan.
Az olimpia ellen képesek voltak utcára menni, szervezkedni akkor nagyobb horderejű és általános dolgokban is ilyen aktivizmussal kéne képviselni az embereket. Az emberek  látják, érzékelik ezt a szelektált aktivitást.
"Blanka véleménye szerint az ellenzéki pártok alig foglalkoznak szakpolitikai kérdésekkel és energiáik nagy részét éppen egymás ócsárlása, hiteltelenítése teszi ki. Ezeken sürgősen változtatni kell 2022-ig, mert nélkülük hiába is várnak politikai fordulatot. Még akkor is, ha ebből a szempontból persze nem jobb a Fidesz-KDNP sem, ám ettől az ellenzék még nem fog a választók szemében jobb színben feltűnni."
A jó és profi ellenzék totális politikát folytat mindenhol és teljes energiával. A városokban már megfordult a trend az ellenzék javára, ahol az infó könnyebben jut el hozzájuk, vidéken,falvakban  viszont lenne mit tenni a gyakorlatban is.
 
euler 2020. 12. 20. 11:21
Előzmény: #3735  Törölt felhasználó
#3736
"Emlékszem a két évvel ezelőtti sekélyes fellépéseire. Nem egy nagy tálentum, össze sem mérhető az SzFE-s diákokkal."
.
Emlékszem egy harminc évvel ezelőtti forradalmárnak öltözött politikai celeb fellépésére, aki egy távozóban lévő világbirodalom után merte kiabálni, hogy "Ruszkik haza!"...
Törölt felhasználó 2020. 12. 19. 20:18
Előzmény: #3734  Törölt felhasználó
#3735
Ez az ő verziója, ráadásul konkrétumok nélkül.  
Emlékszem a két évvel ezelőtti sekélyes fellépéseire. Nem egy nagy tálentum, össze sem mérhető az SzFE-s diákokkal. Én attól tartok itt arról van szó, hogy a hirtelen népszerűség és a rossz önismeret alapján könnyű sikereket remélt a  politikai pályán, de a környezete (is) rájött, hogy nem sok van benne.
Törölt felhasználó 2020. 12. 19. 19:11
Előzmény: #3733  Törölt felhasználó
#3734
nem úgy tünik, hogy megélhetési lenne. olvastad az interjút? elkötelezett lánynak tünik. nekem inkább az jön le,hogy jó magyar szokás szerint kitúrták, mert túl aktív volt. sértette mások érdekeit ,egóját.
kicsit olyan, mintha ebben a pártban is le lennének osztva a kártyák és nincs valódi verseny. a baj,hogy ez az aktivitást hátráltatja, ami a lényege lenne egy ellenzéki pártnak.
nyitott szemmel járok és ez sajnos nem tetszik.
Törölt felhasználó 2020. 12. 19. 18:43
Előzmény: #3732  Törölt felhasználó
#3733
Remélem az Azonnali nem megy le bulvárba.  A mocskos szájú megélhetési politukusokkal foglalkozzanak inkább a sztármagazinok. A csókosszájú portré fotók is inkább oda valók.
Törölt felhasználó 2020. 12. 19. 17:29
#3732
Nemrég Nagy Blanka kilépett a Momentumból, amibe kb 1 évet töltött el. érdekes sztori egy interjúban.
Nagy Blanka: Bizonyos véleményvezérek ellehetetlenítették a munkámat, ezért léptem ki a Momentumból (azonnali.hu)
A Momentum elég szűkszavúan nyilatkozott  a dologrólReagált a Momentum Nagy Blanka kilépésére | Magyar Hang
Blanka facebook oldalán egy posztban ez áll:
"
Valaki nem attól lesz jó politikus, hogy csak szakszavakkal teli mondatokat használ, 10 nyelven beszél esetleg öltöny nyakkendőbe jár és 50 éves. A tudás hasznos dolog és jó ha az embernek van egy megjelenése, a kor pedig nem egyenlő a kompetenciával. Úgy gondolom, hogy a jó politikus főbb ismertető jele kortól függetlenül a bátorság és az alázat. Ha kell (és kell) tűzön vízen át kell menned azokért, akiket képviselsz. S el nem szabad felejtened: Te dolgozol értük és nem pedig ők érted.
"
Hát valahogy ez hiányzik ebben az országban, de nagyon...
Szövegelés van,de tettek az kevesebb...
euler 2020. 12. 17. 22:18
Előzmény: #3726  Törölt felhasználó
#3730
Beindult a dominó, lassan elérnek a szálak Ficohoz is.
És ezt az egészet egy oknyomozó újságíró meggyilkolása indította el 2018-ban, ami után egy hónappal megbukott a Fico-kormány ...
Egy újságíró meggyilkolása tette láthatóvá a maffiaállam működését
ts3 2020. 12. 17. 21:17
Előzmény: #3727  Törölt felhasználó
#3729
Csak polt utáni időszakban történhet hasonló.
geza77
geza77 2020. 12. 17. 21:01
#3728

Megkésve adott igazat az Alkotmánybíróság 56 ellenzéki képviselőnek. Ennek már csak szimbolikus jelentősége van, hiszen az alkotmányellenes döntést már rég végrehajtották
https://hvg.hu/itthon/20201217_alkotmanyellenes_kormanyhatarozat
Törölt felhasználó 2020. 12. 17. 16:56
Előzmény: #3726  Törölt felhasználó
#3727
Remélem a magyar is sorra kerül, tett érte eleget.
Törölt felhasználó 2020. 12. 17. 12:49
Előzmény: #3708  PusztaPutyin
#3725
Az mszp egy normális országban már megszünt volna, mint ahogy az szdsz is jobblétre szenderült teljesen megérdemelten, akik Orbánt a hatalomhoz segítették a politikájukkal.  ehhez képest most már 7%-on állnak. Az mszp2 a DK meg egyenesen utcahosszal vezet a többi ellenzéki előtt, igaz ez magyarázható a GYF/Dobrev párossal. Az ő erősödésük és az,hogy nem  momentum,vagy a Jobbik népszerűsége lőtt ki nekem azt mutatja,hogy az emberek memóriája rövid és azt,,hogy a fasiszta hatalom reakciójaként a "radikális", populista baloldal irányába leng ki az inga. 
lehet ha lenne egy kvázi igazi kommunista párt, amelyik vissza akarná hozni a szocializmust talán még az is népszerű lehetne. 
szóval egyelőre úgy néz ki az emberek továbbra is érzelmek, indulatok mentén választanak pártot és nem a józan ész alapján. nem igazán néznek körbe, hogy mi a választék, hanem húzzák az ikszet az ellenkező irányba.
Facebookon az ellenzéki csoportokban látom,hogy a kádár rendszert már kvázi kánaánként látják egyesek, sőt már olyanokat is olvastam,hogy a szoci vezetőkben volt becsület,meg gerinc...
Én Dobrevben sem látok többet, mint Gyurcsányban, bár azt mondják hogy intelligens, okos asszony és a közgazdászként is a jobbak között van,de tartok tőle hogy ő is csak a hatalomért politizál,hogy bekerüljön a történelmi arcképcsarnokba ,mint MO első miniszterelnöknője. A többi ellenzék párt helyében már most erősítenék kampányban, mert az mszp,meg a dk gőzerővel nyomul sikeresen.
Törölt felhasználó 2020. 12. 17. 11:46
Előzmény: #3719  bozso49
#3724

Butuska, ha most is úgy drágulnak a nyersanyagok mint a 2008-as válság kirobbanása előtt akkor most is hatalmas áremelkedések lesznek. Egyébként meg éppen egy ilyen időszak elé nézünk, elindultak a mélyből a  világpiaci árak. 
A következő 10 -éves gazdasági ciklus az áremelkedések évtizede lesz, bárki is kormányozzon mutyisztánban ezt a terhet is a nyakába kapja, így készülhetsz te is nyugodtan az áremelkedésekre.
Shortelek 2020. 12. 17. 10:40
Előzmény: #3719  bozso49
#3723
Hatalmas az áremelkedés az idei évben.
Shortelek 2020. 12. 17. 10:40
Előzmény: #3720  bozso49
#3722
Valóban jobb volt mint ez, orbánék minden a népet érintő és védő  cikkelyt kiszedtek belőle.
signal2
signal2 2020. 12. 17. 10:18
Előzmény: #3719  bozso49
#3721
Tök vicces még ennyi idő után is azt látni, hogy milyen tájékozatlanok az emberek. Bár szerintem egy szándékos. A gáz és az elektromos energia ára ugyan hatósági, de ettől még a világpiaci árak határozzák meg. Nézd meg, hogyan változott az elmúl 20 évben.
https://www.macrotrends.net/2478/natural-gas-prices-historical-chart
A helyzet az, hogy 2005-2008-ban bármely kormány durván emelte volna, utána pedig bármely kormány csökkentette volna.
Tényleg falkaparós már, hogy ezt magyarázni kell. Egy gazdasági főrumon...

Topik gazda

euler
2 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek