Hát ebben bízok én is, ezért tartom/vettem ma is! A végén egy sima telkó cég lesz, és ha csak annyi ügyfél lesz összesen, mint az MTEL-nél, esetleg közel annyi osztalék(mert hát amire beruháznának a jövőben, azt elveszi az állam), akkor lesz emelkedés. De ez már eléggé elrugaszkodott a valóságtól.
Arra megy ki a játék én is úgy gondolom.Addig a jó emberek jó olcsón bevásárolnak,aztán jó nagy kasza lesz rajta ,amikor megugrik az árfolyam.Telekom 2700 környékén,itt az ONE és a kézben lévő külföldi telekomos cégek már megérnek annyit,de többet is ,mint a Telekom.Most itt a szándékos lenyomás megy,azért nem is kommentál a cég.Aztán majd az alamuszi nyuszi nagyot ugrik.
MP visszaveheti a pakkját! Egyébként ha tényleg a 180 napost akarják lenyomni, mert ez az állam érdeke a kivásárlás előtt, az nem mutyi? Amúgy ha egyszer befutna egy ilyen hír, az biztos hirtelen nagy emelkedést okozna...
Ez tudatos tevékenység, véleményem szerint. Minden nap ugyanaz a történet. 10:00-ig emelkedik, majd el kezd csökkeni. 12 körül leöntés, 15 után enyhe emelkedés, hogy másnap nyitón is emelkedjen. 100-150 milliós napi forgalom. A választások után is ez ment május második feléig, akkor 1600-nal fordult, majd volt egy q1 és rendkívüli KGY. Mi a cél? Átlagár? Nyomásgyakorlás? Cég lerombolása?? Tényleg ez az új világ?
Most vagy valaki nagyon tudd valamit és fél éve vásárol és közben kereskedik is vele, gyűjti. Lehet a tavalyi év megismétli magát ? Vagy ami reálisabb nyomják le az árfolyamot és kivéreztetik a céget ? Vajon meddig kell lenyomni ,hogy az állam vagy Jászai elkezdjen vele foglalkozni ? Egy külföldi ha látja az elmúlt 1 év árfolyam görbéjét vajon mi a véleménye a cégről ?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.