Jászai,ha tökös lenne,bejelentené,hogy a cég SRV vásárlásba kezd,és beállítaná vele az árfolyamot 2500-2800 közé.Mindjárt jobb lenne a szájíze mindenkinek,és visszatérne a bizalom a cég felé is.
Mitől tudna határozottan fordulni?? Megint alacsony forgalom van és nyomják le. Tudatosan teszik?? Utána megint fel fogjak rántani? Kinek ki a meglátása, véleménye??
Még Jászai is nyilatkozta, évekkel ezelőtt, hogy a 4IGr értéke valahol akkoriban talán 3X-4X-et mondott és talán 700 körül volt az árfolyam. Azóta több telekommunikációs céget megvett, meg sokat javított az összevont telekommunikációs cégen. Tehát nyugodtan megjegyezhetjük, hogy sokkal többet ér. Informatikában is növekedett a cég. Hadiipar, űripar pedig akkor még nem is volt. Akkor alapították kb. a Rheinmetallal a közös hadiipari informatikai céget is. . Írtam levelet a cégnek a saját rv. vételeket hiányoltam. Sablon válasz jött, hogy "növekedési fázisban" van a cég, stb. Írtam még 1X nekik. ir@4ig.hu -ra írhattok. Megírhatjátok ha ti is hiányoljátok a saját rv. vételeket, vagy más észrevételetek van. 2082ft és 119milla
Elmegyek 15km-t azt iszok egy kávét valamelyik kúton,utána hazamegyek,úgy!Nem Olaszországba megyek túrázni!Azt a napi pár órát amit fizikailag aktiv vagyok azt beosztom,ma lenyirom a füvet,holnap lemosok egy kocsit,igy!Közbe meg lepihenek!Világot megváltani én már nem tudok,meg nem is akarok!3-4 liter vizet megiszok alapba,szedem a sok csodaszert,szőlőmag por,feketeberkenye,aloe vera,zöldtea,halolaj,meg 50 féle mindent!Amúgy szellemileg fáradok el jobban,ha koncentrálni kell,nem az a baj ha 20kg-ot meg kell emelni!Sakkot is azért hagytam abba most,már nem versenyzek idén,meg a kereskedést is azért nem eröltetem!Úgyhogy igy!Szerencsére be tudom osztani magamnak,ha meg szarul vagyok,akkor pihenek,amig jobban leszek,van hogy 3-4 napig is!Olyankor nem foglalkozok senkivel,meg semmivel.
Csak, hogy oldjam a feszültséget. Bizonyára nem csak én emlékszem rá, de volt aki a nagy emelkedés teteje felé szobrot akart emelni Jászainak. Ha valaki virtóz, lehet a kommentekben rá is talál erre. Nagyot változtak a kilátásaink a papírt illetően. Ez a trágya még Lölő papírjainál is bizonytalanabb, mert sokkal jobban kötődik az új kormány megítéléséhez, elképzeléséhez. Lassan az az érzésem, hogy fej, vagy írás kategória. Azt látom, hogy Rice is kezd kifogyni a pozitív magyarázatokból. Az meg, hogy egész hétvégén semmi fórum beírás sincs, híven tükrözi a csapat depiségét.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.