Szerénység! Gyanús ez a túl gyors emelkedés. Örülök neki, félreértés ne essék, de akkor is gyanús. Az elkövetkező hetekre is tartalékoljunk az emelkedéshez. Végezetül! Zsinórban 5 napja zöld. Visszatértünk a választások utáni szintre, ami nagyon jó jel! Holnap KGY és egyeztetés a NATO főtitkárával (újabb jelzés, hogy növelni kell a védelmi ipar volumenét), pénteken Q1 és tárgyalás Brüsszelben.😉🚀 EgIk kollégát idézem: VIP kiszálló, akarom mondani, hogy VIP beszálló!
Ahogyan írtam már korábban: a magántőkealapok működését eu-s irányelv szabályozza. Azok, amik korábban megjelentek névtelen, állítólagos belső állami banki forrásokra hivatkozva, szembe mennek ezzel a szabályozással. A magántőkealapokban ugyanis a befektetők befektetési jegyet "vásárolnak", ami lejárattal, hozammal rendelkező hitelviszonyt megtestesítő értékpapír. Ettől a befektetőnek nem lesz közvetlen tulajdonjoga abban a cégben, amibe a magántőkealap befektet. És nem is tudják lecserélni az alapkezelőt. Az a befőtt rakja el a nagymamát tipikus esete lenne. Egyébként a saját véleményem az, hogy az állam a 4iG esetében jó helyre fektette be a pénzét és penzügyi érdeke az, hogy a cég normálisan tudjon működni, akkor számíthat a legnagyobb hozamra.
Mult penteken napi csucson vettrem, ma koran adtam....így marad a nevem, nem leszek átkeresztelve, nem lenne jogos! Viszont felfelé még megfutattam 500 db-ot, igy netto 80.000 ma meglett, szoval lehet unokakkal egyeztetni melyik kisauto legyen :)
Most nézem, hogy milyen szép nap volt itt is 😁 Tropeában tökéletes a tenger és a népi megfigyelések ismét bejöttek, bár ilyen gyors kilövésre még én se gondoltam. Ráadásul még van kettő napunk a hétből, így még lehet nagyobb mosolygás is 😉 Kitartást és ilyen szép pezsgős napokat kívánok mindenkinek😉
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.