Igazad van, bocs 4230 lett volna a helyes. De a masik meglatasod is igaz, ide oda teszik, de ma/most van forgalom is, ezert nem tudom mi van. Vagy bennfentes info alapjan gyűjtes vagy kitarazas,... fingom sincs.
Nem azt mondtad, hogy lehetséges-e. Egy full kijelentó mondat volt, a végén ponttal.A kérdő mondat szerkezete és az írásjele is teljesen máshogy néz ki.
a robot össze vissza szórakozik, de szerintem elírtad a vételi árat, egyébként az a kereskedés ami művelve van napi szinten itt méltatlan a 4ighez, ez is milyen egy nap? Össze vissza kötések, teljes megtévesztés....
Azt nem ertem, ha a leglentebbi elado 4330 es nincs bent csak 4110-on vevo akkor hogyan jon letre 4220 on 8 db....szerintem ez ugyan az a szemely, bedob vetelre 4220 ra es mar ra is dob par db-ot eladni. De ez tiltott...
Szerintem, ha komolyan esni akarna akkor nem így állnának be a könyvbe h minden 5 forinton ezrek eladásin vételen meg semmi....ez a kiszórításnak, az elbizonytalanításnak szól nem a tartós esésnek , én így látom
Nem azt mondtam , hogy nem fog fejlődni . Annyit mondtam lehetséges-e , hogy elérte az árfolyam a maximumot . És nem nem állítom ezt csak egy kérdés volt .
"Általában esik." Nem igazán. Kelet-közép Európa egyik legnagyobb fejlődési potenciáljával rendelkező cég. Mondom ezt úgy,hogy csak 6 éve figyeltem fel rá. A 600 Ft.-os részvényeim is meg vannak. Ha nem így gondolnám, akkor már eladtam volna ezen az áron is akár. De nem. A cég értékelése kizárólag az én nézetemet tükrözi és bejött és bejön. Jelen beírás, csak egy vélemény. Ha nem látod benne a fantáziát, akkor kell keresni másik jobb fejlődési potenciállal rendelkező céget, ami az értékrendednek megfelelő. Nem elégedetlenkedni.
Én is csak a véleményemet írtam . Értem mi történt az elmúlt 1 évben . De arra is kell gondolni , hogy ennyi volt . Megvolt a hype az árfolyamban és ki is múlt a történet . És nem vitatkozni akarok veled vagy ilyen mert jóval többet tudsz a cégről mint én . Csak azt mondom ez is benne van a pakliban , de mégegyszer mondom kívánom neked legyen igazad .
Ha az elmúlt 1 évet elolvasnád itt a fórumon, akkor pont látnád, hogy hasonlókat írogattak mindig, amikor esett az árfolyam, de közben meg mégis 5Xözött. Semmilyen szakmai ismereteim nincsenek, csak a véleményemet szoktam leírni.
A másik, ha nem lenne, akkor is lenne itthon haderő fejlesztés! Az ország kapna rosszabb feltételekkel hitelt, de akkor is lenne haderő fejlesztés. Lehet a következő 10 évben 10%-al kevesebb, de az is rengeteg pénz. Egyébként Orbánék az elején még a SAFE pénzek ellen voltak és nem akarták felvenni.
Bocsánat előre is . Nem akarlak megbántani elismerem a szakmai ismereteidet,de mindig várod a híreket , hogy majd emelkedik . Általában esik . Ez már nem fog 4500 fölé menni
Azon meglepődnék ha nem lenne SAFE pénz. A SAFE pénzek lényege, hogy 1 részét közös beszerzésekre lehet költeni. Ha 1 ország nem kapna, az lavinát indítana el, mert gyakorlatilag a közös beszerzéseket ha nem teljesíti, akkor a többi országnak sem teljesül a vállalt közös beszerzés. Szerintem minden ország a kérthez közeli SAFE pénzeket fog kapni. Én 2-3 héten belül komoly híreket várok a cégtől. Akvi bejelentést és hadiipar-űripartól is további bejelentéseket, esetleg a 2 Connekt részbeni eladásának a bejelentését. 2 Connekt eladása kicsit érdekes, hogy húzzák. Nem kell a cégnek a pénz? vagy arra várnak, hogy fejlesztések után drágábban tudják értékesíteni. 4185ft és 265milla Mondjuk a MOL akvi is húzódik rendesen.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.