Ha fel megy újra 4400 fölé eladom a felét . Ha tovább emelkedik nyerek , ha esik alacsony áron újra veszem úgyis emelkedik majd . Vagy összejön ez a logika vagy nem
Ha fel megy újra 4400 fölé eladom a felét . Ha tovább emelkedik nyerek , ha esik alacsony áron újra veszem úgyis emelkedik majd . Vagy összejön ez a logika vagy nem
Szerintem az újak közül, köztük én is, sokan magasan szálltunk be. De mivel a kis családi megtakarítással vagyok benn, ezért ki be ugrálok, igyekszem a nagy mínuszokat kívülről nézni, vállalva a kockázatot, hogy így egy emelkedésről is lemaradhatok. Ma szerencsém volt, 4.540-en eladtam a kis pár ezres pakkomat. De követem tovább a részvényt, és hamarosan újra bent leszek, mert hiszek abban, hogy ez a részvény egyszer bőven 5.000 felett fog érni, de még lehet, hogy közelebb a 10-hez, mint az 5-höz. Nyilván nem holnap vagy két hét múlva, de közép vagy hosszabb távon.
Én nem vettem észre,hogy eltűnt volna!És sose mondta,hogy ez hipp-hopp 10.000 lesz!Évek múlvára mondta szerintem!Azt se úgy hogy lesz,hanem hogy lehet majd!Én is mondtam,hogy ez veszélyes üzem 4000 felett aki jött nem tudta hogy 1éve 800-900 volt?Szerintem tudta!20x mondtam én is aki nem tud ülni,meg várni,akár éveket,az úgy kockáztassa bele a pénzt hogy minden lehet!Sose lehet tudni mi lesz!Lehet január végére 3000 is,meg 5800 is!Plussz én is mondtam szerintem,hogy mindenki a saját bőrét viszi a vásárra itt is,munkába is,mindenhol,nem ricéét,meg az enyémet,meg Worthingtonét!Nem egyszer!Meg azt is ne legyen senki kapzsi,pénzéhes,akinek nincs annyi pénze még,hogy megteheti,hogy az legyen!ülni kell,várni most!Lassan 5000 is +20%-ra lesz!2hét alatt 5x mondtam ezt is hogy álomvilág,50-500% emelkedés nem lesz ám mindig!Meg napi 5-10% se!!30-40%/év,annak is örültünk sokszor!Ilyen számok a realitás!Akik betankoltak nagyok,most elmentek hajókázni már,majd pár év múlva ránéznek!Vagy ha lesz kedvük!Amúgy gratulálok hogy kitartottál,meg a pakkodhoz is,de ezzel hogy az esés miatt ricébe beleállsz,meg amiket irsz rá,nem fedi a valóságot!(az meg hogy szép emelkedésekbe ő is boldogabb,meg szivesebben ir be,az is természetes!)Boldog karácsonyt veterán55!És további sok nyerőt Neked!
Ugyanebben a cipőben járok. Azonban, számomra ez egy annyira kiismerhetetlen részvény, hogy az hihetetlen. Nem merem eladni, mert akkor tuti fordul. Ha benne ülök, esik. Szóval, jelenleg (csodavárás nélkül) várok.
A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása
a Gigabit Magyarország Program keretében elnyert pályázatról
A 4iG Nyrt. (a továbbiakban: „4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG közvetett
leányvállalata, a 2Connect Távközlési és Infrastruktúra Kft. (székhely: 1013 Budapest, Krisztina
körút 39., cégjegyzékszám: 01-09-430652, adószám: 32560448-2-41) sikeresen pályázott a
Digitális Magyarország Operatív Program Plusz (DIMOP Plusz) 3.1.2-25 – Gigabit Magyarország
Program elnevezésű pályázatának második ütemében: a társaság 16 járásban nyert jogosultságot
11.591.524.141 Ft vissza nem térítendő Európai Uniós támogatás igénybevételére, amelyet a
támogatási szerződések megkötését követően, várhatóan 3 év alatt, a fejlesztések elkészültével
párhuzamosan vehet igénybe.
A pályázat célja a lakossági, vállalati, intézményi szélessávú hálózati végpontok gigabitképessé
tétele, a szélessávú szolgáltatások minőségének folyamatos javítása, a vezeték nélküli hálózati
lefedettség növeléséhez szükséges infrastruktúra fejlesztése. A pályázat második ütemének
eredményét az Energiaügyi Minisztérium Európai Uniós Fejlesztések Végrehajtásáért Felelős
Helyettes Államtitkárság 2025. december 16-án hirdette ki, a hirdetmény az alábbi lapon érhető
el:
https://www.palyazat.gov.hu/eredmenyek/tamogatott-
projektek?program=Sz%C3%A9chenyi+terv+plusz&op=DIMOP_PLUSZ&konstrukc
io=DIMOP_PLUSZ-3.1.2-25
Budapest, 2025. december 17.
4iG
11,6 milliárd forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást nyert el a 4iG leányvállalata a Gigabit Magyarország Program pályázatának második ütemében –tette közzé a vállalat a BÉT-en.
Nem is értem az ilyen hozzászólásokat . pl én mínuszban vagyok . de ha ügyes lettem volna eladom ma 4600nál ,visszaveszem 4200nál . Majd úgyis felmegy 4400 felé és újra eladom és már pluszban vagyok. Az elmúlt 3 hétben erre lett volna pár alkalom
Tegnap nem láttalak itt frocsogni, amikor ment 8% hirtelen. Kurva érdekes, ha esik akkor sok karogo előjön és kiírja magából a sok frusztráltsagot ami az életet jellemzi. Remelem ettől jobb lesz.. Gondolom, ha holnap +5%up akkor mindenki kussol és veri a mellet, hogy na karacsonykor 5k..😄 Adjatok el inkább holnap, ha tényleg fordulna.. Nem tudom egyébként miben láttok alternatívát, gyakorlatilag minden szar magyar viszonylatban. Ebben legalább van erő, határozott és kommunikativ vezetés, és rengeteg hír. Nem utolsó sorban 26 elég jó évnek néz ki a cégnek.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.