Két hét sikeres ugri-bugri után ma elkapták a grabancomat a tőkepiaci nagyfiúk, ma megszívatott a papír, de sebaj, gratulálok neki és a mögöttes játékosoknak. El kell ismerni az ellenfelet, ha jobb. Jól jön a hétvége, valamit pihenni is kéne. Jó hétvégét nektek!
A Rhein sokkal csúnyábban beborult, pedig elég combos számokat hozott az uccsó negyedévben (2000 euróról feletti szintről lement egész 1512-ig a mai nap folyamán). Itt az esetleges béke játszik (játszott) szerepet, illetve az általános hangulat a tőzsdéken negatívba fordult (AI lufi kipukkanásától tartanak)..
Ezért hívták össze a közgyűlést dec. 17-re, hivatalosan elköszönnek Pedro Vargas Santos David -tól és megválasztásra kerül az igazgatósági tag. Én is azt gyanítom, hogy valami nagyágyú lesz a tengeren túlról.. R: 4595
Q2 is pozitív volt! Már előtte belevettem…szerintem nem sokan mertek volna. Q3 is jó lesz, e felöl sincsenek kétségeim, de a tőzsde(pszichológia) egy összetettebb dolog.
Én továbbra is vételen állok és ma sikerült még venni 4500 alatt... az idő meg majd eldönti, hogy jó volt-e.... Szvsz az elmúlt napok, inkább a nemzetközi káosznak köszönhető (elég csak megnézni a Bitcoin vérengzést), így én továbbra is kíváncsi vagyok, hogy mi történik majd itt a 4Ig-vel és továbbra is pozitív maradok 😉 Kitatást!
Persze ez igaz, mert minden is lehet. Azt viszont ha csak 1 kis pozitív negyedéves jelentés jönne a sok, sok milliárdos veszteséges negyedévek után, mindenképpen pozitívan hatna hosszabb távon a papír árfolyamára. A 4IGnek a legerősebb negyedéve mindig a 4Q volt és most az átalakításoknak is vége. Tehát a 4Qben már nagy nyereséget lehet várni a cégtől. 28-án még lutri, de én bízom, hogy kisebb pozitív nyerő lesz, mert az EURós hiteleken pénzügyi nyereség is keletkezett. Lassan már mehetne 4600 fölé. Csökkentek az eladások, a vevőknek kéne tekerni a porszívó erősségén. Shortosok is lassan vehetik vissza. 4545ft és 1,37milliárd
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.