Nem is kérdés a maradás. Sokat ment idén és van 1-2 nagy, vagy alap akik realizálnak. Nekik több napig tarthat, mire eladják a pakkjukat. (Valószínű előtte több napig is vették) Mikor az eladásoktól megtisztul a papír, mehetünk megint feljebb új vevők segítségével, esetleg még azok is vehetik akik most eladták, mert nagyobb korrekciót hittek. A cél továbbra is az árfolyam átárazódása, mert az üzletágak több értéket képviselnek, mint amit most a kapitalizáció mutat. Telekomé 1670! milliárd a 4IGé pedig 1097milliárd!!! Telekomé több mint 50%-al nagyobb, pedig nekünk nagyobb az informatikai cégünk és van a Rheinmetallal 1 közös hadiipari informatikai cég is, plusz a dróngyártás-elhárítás és az űripar, valamint a most megszerzett hadiipar. A kérdés az, hogy meddig lesz a kapitalizáció a Telekomé alatt??? 6eft-os árfolyamnál előznénk. Van tér felfelé még bőven szvsz. 3650ft és 664illa
3610-en kicsit bővítettem tegnap :) Játék zsetonnak ezennel agyő, többihez meg nincs nyulka-piszka. Wishlist: menjen le, zsákoljatok be, utána meg irány észak, dalolnak a tengerészak ;-)
Nagy spekik nem szoktak pánikolni szerintem,meg ők meg 4000 felett kiszórták!Kis spekik meg ha szórják,nagy forgalmakat nem csinálnak!Nagy realizálók vannak inkább,én erre gyanakodok!De ez csak gyanakodás,biztosat nem tudok!Én tartom a jó részét,és bővitek ha tudok,ha olyan árakon kapok,ahol szeretnék!Szebb jövőt,akik maradnak itt 4ig-ezni!Nyilván mi régiek maradunk igaz?
640en csíptem 1500db-ot. ennyi volt nekem mára a kereskedés :D Remélem többen csipkedik az akciós papírokat és majd elteszik télire, amikor jó áron lehet majd elővenni :D 3600ft és 612milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.