Nagyon remélem, hogy nem fog... én is arra szavazok, hogy emelkedni fog az árfolyam, ha nem most, akkor egy hónap múlva. De látok pár pesszimista forgatókönyvet és nyilván nem éppen nyugtató hatásúak, csak ennyit akartam kifejezni. Ugyanakkor nem is várom el, hogy azok legyenek, inkább örülök, hogy a tapasztaltabbak megoszták a nézőpontjaikat.
Rovid het lesz👌panikoloktol tervezetten elszedik papirjukat. Nagyjatekosok keresnek emelkedesben es esesben is mert szepen begyujtik alacsonyabb arfolyamon. Aztan majd jon a kovetkezo kor felfele.
ekkora volument a kicsik nem lapátolnak össze. még úgy is, hogy olyan emberek kerültek elő akiket még soha nem láttam a fórumon (én örülök neki, mert friss pénz a piacon)
Miért nyilna meg a föld.Záró szakasz végén még volt bent 3750-en 5765 db-ra vétel,és nem kapott csak 507 db-ot.Senki nem adott már neki.Én holnap zöld nyitásra,valamint zöld záróra számítok.Sok papír gazdát cserélt,és remélem az új tulajok nem 1-2 Ft nyerőért vették.
Ha olyan lesz mint opus volt 420 itt 4500 ott 230 az 45% mínusz szóval lehet kb 2400 Na de 2 egyforma nem lehet? Azért nektek rossz jel hogy nem ment vissza pluszba Szerintem holnap is - lesz Raba jobban néz ki
Múlt héten meséltem egy kollégámnak, hogy mi az expo szakasz és utána jövő csapkodás anatómiája. A hatalmas optimizmus hogyan csap át bizonytalanságba és csapkodásba. Naponta vagy napon belül változik a sentiment. Ez a csapkodás aztán vagy gyorsan rendeződik, vagy lassan csitul le, akár 6-12 hónap alatt. Nem feltétlen a legjobb példa, de a közelmúltban ezt futotta/futja meg az ÉPDUFERR. A mozgóátlagok nagyon messze vannak és nekem nem tetszett, hogy már múlt héten küldték a brokik a jeleket a 317-315 pakkokkal. Ma ugyanez volt. Nem ők generálták a nagy forgalmat és nem is a kicsit, de annyi papírt tudtak mozgatni, hogy a realizálás a felfelé rohanó könyvön keresztül szaladt. A 800Ft-os ostobaságot nem kelenne tolni, de az simán benne van, hogy 28xx szinten elérhető lesz a papír, a 25xx szinen pedig vastagabb támasz lehet. Chartot nem teszek fel, mert úgyis fikázás lesz a vége.
Én utoljára az App-ban használtam stoppot néhány éve, akkor napon belül lement (kiütötte a pakkom) majd vissza is ment. Ma nem tudtam a gép elött lenni délután, ezért betettem egy stoppot. Most szintén kiütötte a papírjaim egy részét. Hát azt hiszem nem mostanában lesz, hogy én stopp/loss-t fogok használni.
Nem kell pánikolni, egy nagyobb speki kiszórta a több százezer darabos pakkját. Úgy csinálta ahogy a nagy könyvben leírják erőszakosan nyomta le az árfolyamot, hogy szétzilálja a papírt. Aztán ha összeomlik az árfolyam, akkor talán majd egyszer újra beszáll. És épp ez az, én úgy gondolom nem omlott össze a papír. Ha nem ilyen erőszakos a tetőről a százalékban a felét sem veszíti a papír . Konszolidált esés lett volna. Van bent vevő nem is egy, nem lennék meglepve, ha holnap szépen komótosan elindulnánk felfelé.
ok kezdő vagyok ,hülyeséget kérdezek . Gondolom van olyan, hogy egy részvény magát kezdi el hajtani . Beindul az emelkedés és generálja a vásárlást majd irreálisan megint emelkedik még nagyobb forgalom . Aztán egy ponton kifullad . Vagy ez hülyeség ?
Egyik alap szórt a másikra. Ez nem spekiralli, hogy egy borítás pánikot okoz és vége. 1 hete még 2800 volt. Max pár nap pihenés de ez tuti hogy menni fog tovább. Ha netán holnap -10% nyitás után az szerintem ajándék vétel lesz.
Szep emelkedes utan jott egy kis korrekcio.Minden nap nem fog emelkedni🙂 Ilyenkor megjelennek itt is a karorvendo hienak😀800ft lesz stb😀 Ez a topik anno pont azert lett letrehozva mert az elozot is elleptek a trollok es ott mar nem volt aktiv a topikgazda. Emlekszunk meg ra mi ment ott.
Sajat velemenyem, latva az elozo napi vasarlasokat, foleg nagy volumenre gondolok azokat nem dobjak igy el, semmi ertelme, es latva a ceg strategiai celjait most a remego kezek es azok dobtak akik spekulativ szandekkal kereskednek, szoval ha nem is holnap de venni fogjak, szerintem.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.