Komolyan a kurva életbe nekem egész nap nincs semmi dolgom,de azt se tudom csinálni nyugodtan,ez miatt a 4ig miatt mostanában,mert folyton 🚀🚀🚀!Álljon már le pár hétre nyugodtan tudjak pofázni a kúton a haverokkal legalább fél órát egyszer,ne ezt kelljen lesni!Kezd elegem lenni ebből a minden nap 🚀🚀🚀🚀!Nem tud az ember nyugodtan egy kávét meginni már tőle lassan!cég leállni,senki ne tárgyaljon idén már senkivel,mindenki húzzon el a Bahamákra vagy Balira kicsit,azt kéne pihenni is!Nem?Vagy nektek nem gond ha jövő héten 4000 lesz??
Hát én megint kiléptem! Legyen tananyag az új játékosoknak, hogy érdemes-e ugrálni! Annyira túlszaladt az árfolyam az én előzetes elképzeléseimen, hogy már így se tartottam magam ahhoz, amit elterveztem. Persze többet nyerni a tervezettnél nem rossz, de nem mindig ilyen egyszerű a helyzet, sőt a BÉT-en általában nem ilyen könnyű. Élvezzétek ki, nagyon szép év és csodás jövőkép! Gratulálok az egész évben kitartóknak, le a kalappal előttetek! Látok rá esélyt, hogy visszajövők, de az vagy 3000 vagy 4000 körül lesz! Ilyen szakma ez.
Én ma rotyogtatok egyet ebéd után szerintem,az lesz a fő csapásirányom.Addig meg futok egy kört a városba ki van mozgásba!Mármint kocsival futok,nem gyalog!Múltkor lementem a cukkerba reggel egy káféra kérdezi a pincércsaj:mivel jöttél Szabi?Mondtam hát biztos nem gyalog!!!(csak hogy egy klasszikust idézzek!)Ti meg BÁTOROK LEGYETEK!(ugyanettől a klasszikustól az idézet!)Bátorság nélkül nem lesz Ferrari,meg kockáztatás nélkül,annak aki nincs valami csapatba!Ez lehet Liverpool,NER,Cosa Nostra,4ig,tök mindegy,de mindig kell egy csapat!Szép napot,én is felkelek,azt mozgásba lendülök,figyelni helyettem is!🚀Sssssss!!!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.