Én mostanában minden reggel itt ülök a gép előtt és figyelem a fejleményeket :-) és ha van egy kis akció mindjárt gyűjtök is belőle egy adagot :-))) Természetesen holnap reggel is itt leszek nyitásra és árgus szemekkel figyelek :-))
Lehet ők gyártják a híreket!Azért ez nem olyan egyszerű mint ahogy sokan gondolják!Mondtam ha az lenne, senki nem lenne benzinkutas,meg pék,meg buszsofőr,hanem akkor mindenki itt lenne!Amikor mindenki venni akar,akkor lehet jól eladni is!Meg amikor mindenki el akar adni,akkor lehet jól venni!Utólag meg kiderül mi volt a jó!Lehet valaki egy új jachtot akar venni, és azért ad el párszázezer darabot!Aki meg elad 400db-ot,el akarja vinni a csaját Bükfürdőre hosszú hétvégére,vagy a feleségét!Vagy mind a kettőt,csak nem egyszerre!Vagy az is lehet egyszerre!Hallottam már olyat is!Mindegy!
Magyar mikrobüfihez képest egész tűrhető kitettségem van EUR hadiiparban, konkrétan Rheinmetallban. Nagy reménykedéssel nézek a 4IG-re is, és már építgetem a kitettségemet ebben is. De azért azt is látom, hogy jelenleg az egész dakota törzs hatalmas reménnyel és bizalommal lesi a tolldíszes varázslót, miként járja az esőcsináló táncot. Erősen bizakodunk, hogy lesz ebből eső, de azért még egyelőre nem eredt el. Hát reméljük, hogy hamarosan zuhogni fog :-)
Valószínűleg az aki day vagy swing trader. A régebbiek közül
pedig a profittal elégedettek vagy pedig akik technikai alapon kereskednek. Az indikátorok nagyon ellentmondása megzavarhatta Őket.Az RSI 90 körüli értéke
ritka és figyelmeztető, de nem feltétlenül jelenti a trend végét , inkább azt,
hogy a mozgás túl gyors volt.
A MACD és a volumen továbbra is megerősítik az emelkedést,
tehát a trend él, de a kifáradás jeleire figyelni kell.
A Bollinger-szalag feletti zárás azt jelzi, hogy az ár
kitört, de ha nem tud újabb csúcsot elérni, akkor visszatérhet a sávba — ez
lenne a visszateszt. Pozitív holnapra, hogy a mai napon nagy forgalommal emelkedve ATH-n zártunk, vagyis egy szép kanóc nélküli fehér gyertyánk van! Nagyon jól időzítve dobálja be a cég a híreket, ami további segítség volt az emelkedéshez. Ez sem jön rosszkor: https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2025/09/szaguld-a-4ig-kuszobon-az-otodik-hazai-blue-chip
Sziasztok! Új vagyok itt és a tőzsde világában, február óta van részvényem és elsőre 4IG. Sokat kell tanulnom és tapasztalnom, hogy mi merre... Akkor is sokat pislogtam, hogy mi van..., de most már abszolút nem tudom, működik és dolgozik rajtam a pszichológia. A cél, hogy cca. 1 év amíg maradok. Köszönöm a sok információt és különböző álláspontokat és "ébresztőket". Ha tudok bővítek, de ma már nem mertem.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.