Szerintem létezik ilyen szcenárió! Ez a mai hír is jó lépés volt ez irányba, de további indexekbe is be kellene kerülnie a papírnak! J.G. már évekkel ezelőtt vizionálta a Frankfurti vagy Londoni tőzsdére történő bevezetést, ami szükséges lépés lenne ekkora árfolyam növekedéshez (én bízom benne, mert sok jel ez irányba mutat)! A hitelállomány miatt stabil Ft, valamint nagyon nagy nyereséggel bíró évek (100-150 Milliárd Ft) kellene hozzá. Nem lehetetlen, hiszen J.G szerint a hadiipar nyeresége nagyobb lesz, mint a telekommunikációs szektoré! Egy split is segítene rajtunk, mondjuk 4-5000 Ft-ról tizedelés, ami likviddé és vonzóvá tenné a befektetők számára a papírt! Megittam egy-két-három pohár rumot, szóval lehet, hogy csak lelkes vagyok! Nem vagyok szakmabeli, de kibic sem, mert itt parkol a pénzem. Szóval csak a saját véleményem osztottam!
Ilyenkor ha van élet egy papirba,nem kell foglalkozni 10-20-30ft-okkal!Ha holtszezonba gyüjt valamit az ember,akkor ott lehet játszani!Sok sikert Neked!
Csak óvatosan azzal az ipari porszívóval 😂 más is szeretne még ilyen jó áron gyűjtemi 😃 Én még múlt héten vettem ezen az áron, majd visszanyomták 2005-ig, ott lett volna jó bevásárolni 😁 Na mindegy, ha lesz újra szabad tőkém folytatni fogom a gyűjtést, mert szerintem is ennél jóval többet ér 🙂 Határ a csillagos ég 😃 vagy csak a műholdak 😂 . Fenti írásom nem befektetési tanácsadás, mindenki a maga befektetéseiért saját maga felelős!
Ez sem mellékes: Ez a lépés nemcsak a 4iG tőzsdei pozícióját erősíti, hanem stratégiai előkészítésként is értelmezhető a nemzetközi tőzsdéken való megjelenéshez (AI)
Ennyit tudtam összerakni:A FTSE GEIS (Global Equity Index
Series) a világ egyik legnagyobb és legelismertebb indexcsaládja, amelyet a
FTSE Russell működtet.
A Mid Cap Index azon közepes
méretű vállalatokat tartalmazza, amelyek megfelelnek a likviditási, piaci
kapitalizációs és transzparencia követelményeknek.
Az index célja, hogy globális
befektetők számára reprezentálja a közepes méretű cégek teljesítményét
világszerte.
A 4iG részvényei bekerülnek olyan portfóliókba, amelyeket globális intézményi befektetők követnek.Az indexbe kerülés egyfajta „minőségi pecsét”, ami növeli a vállalat iránti bizalmat. Elég jó hír ez a részvényeseknek!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.