Tegnapi nagyon akcós árfolyamok után ma még akcós 1600 alatt. Lehet holnap már felette leszünk, vagy még kell 2-3 hét? Páran adják, csökkentenek. Megvolt a várt esés a papírban. Emelkedés letisztult. Jöhet a következő komolyabb emelkedés. A kérdés az, hogy mikor? Az árfolyam alulértékelt. Az idei nyereségnek és a szép jövőképnek be kell árazódnia. 1568ft és 218milla
Annyi év találgatása után ideje lenne egy személyes találkozónak. Igaz itt csak állófogadás lesz, de egész jól főznek, és minket érintő témákról tudunk kérdezni. 04.30. Reggel 10 órától a Déli pályaudvar mellett. Én már jelentkeztem. Csak egy emailt kell írni a saját adataiddal és részvételi szándékodat jelezni. Ki jön még? Email cím: legal@4ig.hu
100 év múlva :D Nekem már nincs 100 évem :D, de ha kell 5-6 évem van arra, hogy tartsam a 4IGét és a végén menjek a kasszához és bezsebeljem a sok év alatt felgyülemlett nyereséget :D Remélem 2000 felett majd ötödölik a papírt és úgy megyünk az űrbe, műholdak, drónok kíséretében :D Jó lenne ha idén Jászai már terítené a lapokat és bevételi terveket is közölne a cég üzletáganként. Utána tudnák elemezni és akár majd alapok is jöhetnének a papírba. én úgy gondolom, hogy a várható terveket, majd a nyereséges negyedévekkor közli a cég, mert így sokkal hitelesebb lesz. Tehát szerintem kb. ősszel jöhet. 1548ft és 115milla
Friss! A világűr a nagyok játszótere helyett immár lényegében mindenki számára nyitott tereppé vált. „Aki nem lép be időben, az könnyen lemarad” – véli a miniszter, márpedig az űriparból való kimaradás nagy hátrány lehet, tekintve, hogy az előrejelzések szerint a teljes űrszegmens 2040-re trillió dolláros biznisszé válik. „Magyarország az űrkutatás terén már a hidegháború alatt is nagy eredményeket ért el, és olyan mennyiségű szellemi tőkét halmoztunk fel, ami mindenképpen alapot jelenthet jelen céljaink elérésében.” 2024 második félévében összesen 94 szerződést kötöttek a magyar vállalatok az ESA-val –, és ez a trend jövőben is folytatódhat, hiszen a magyar cégeknek az űriparba való beléptetése meghatározó jelentőségű Magyarország számára. https://player.hu/tech-3/szaz-ev-mulva-a-vilag-vezeto-gazdasagi-hatalmai-azok-lesznek-akik-ma-a-vilagurbe-fektetnek
Szépen megerősödött a vételi oldal. Tegnapi pánikolóknak nincs jó napjuk. gondolom nem ezt várták. Persze szerintem a reggeli eladások fele likvidálás volt. Akiknek volt szabad lóvéja vehettek nagyon akciósan. 1600 alatt a 4IG is akciós! Kíváncsi vagyok meddig lesz alatta. 1-2 nap, vagy esetleg 1-2 hét? BÉT úgy néz ki, hogy feltudott állni a pánikból. 1550ft és 55milla Azért ahogy megy az idő, szerintem folyamatosan közeledünk ahhoz, hogy a 4IG komoly szerződéseket kössön az űriparban a külföldi partnereivel. A kérdés az, hogy már májusban jönnek konkrét hírek, aláírással, vagy még őszig eltartanak az egyeztetések.
amerika szinte zöld, a 3 indexből kettő, ha ez jelent valamit 4ig felé, eléggé túl adták szerintem, a cég jól fekszik amcsiknál, jászai jól fekszik orbánnál, nem hinném h akár a vámok, akár a az árcsökkentés olyan drasztikusan érintené a céget, sokan adhatják a 900-1000es vételeiket, szerintem bánni fogják még idén, bár a nyerőt nem kell megmagyarázni. Reméljük a mostani vételeken is lesz még idén 500 pontnyi nyerő minimum
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.