1900re szerintem rakjad át, utána meg 2100-re. Nem tudom mikor de ha akarják akkor 1900re szerintem bármikor felpattanhat. Óriási erő van benne. Remélem Bibi bácsival aláírnak valami együttműködést.
össze vissza manipulálják sajnos, rajta van a papíron minden kis sunyi geci broki, két forintért anyját eladja, most is ott állnak 1610-en nagy darabszámmal, de már huszon nem kell, vicc, vedd meg te, aztán az összejátszók leöntik, ez megy, csak itt már senkinek nem olyan jó öntögetni, mint 1800 felett
Akkor az esés az USAban, hogy csodálkoznék, ha holnap nem lenne itt is vérengzés és még péntek is. Reméljük, hogy a 4iG kitart, és 1600 körül mindenki boldog lesz, aki adja azért, mert ki tudott szállni, és átmehet másba szerencsét próbálni, aki meg veszi, azért, mert itt kiépül a támasz, és hamarosan ugrás lehet. Meglátjuk, izgalmas napnak nézünk elébe.
A német gazdasági miniszter hangsúlyozta, hogy stratégiailag el kell kerülni a vámháborút, ugyanakkor Európának stratégiai beruházásokkal függetlenebbé kell válnia, például a felhőinfrastruktúra fejlesztésével, valamint a mesterséges intelligencia és űrkutatási képességek bővítésével.
Hosszabb távon, most csak töredéke az árfolyamnak. A többi részvényhez képest olcsó. Én biztos nem vennék OTP-t. és a többi nagyágyút sem. Csak türelem.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.