Ugye jászai mindta az opus ezer, konzum 10 ezret is aztán konzum nincs, opusba és meg így is csak 600 alatt, de volt majdnem 100 is, jászai, fekete, virág, ők hárman mondták. Ezektől a jászai, fekete feléktől bármi is kitellik.
Sokan vagyunk itt 800-ról vagy még az alól is akik folyamatosan követték a cég történéseit. Persze többen realizáltak, vagy ki beszállnak ami az emelkedést segíti! Jászai évekkel ezelőtt 2400 Ft felé tette a részvények valós értékét, amikor elmondta, hogy 3-5 évre előre tisztán látják a cég jövőjét. Nemzetközi befektetőket hoznak a cégbe és osztalékot is terveznek majd fizetni. A Rheinmetallon keresztül 150 külföldi céggel lettek üzleti kapcsolatba öt kontinensen. Szóval hol van még a vége? Fogalmunk sincs!
igazad lett mindenben, csak aki pl már ezeken a szinteken vesz az már azért nagyon necces lásd 1920, meg a 100 pontos mozgások, 800 körül kellett volna gyűjteni, ahogy mondtad is, egy durva dupla utáni vétellel pletykára nem egyszerű, de te hittél benne, időt energiát nem kimélve megérdemled, gratulálok. Én azért nem vettem őszintén, mert Jászaiba nem tudok bízni, igaz egyikbe se, de ugye ők mondták azt is hat-hét éve h opus 1000, konzum 10 ezer, innen bármi lehet, nyilván valószínűbb a fel hosszabb távon, de azért nem úgy van h aki vett 1900-on h kiüli aztán jól van, ezt csak a te viziódból és anyagi biztonságodból látod így, ezek nagyon komoly mozgások 1600-1900, te se feltétlenül erre számítottál
Kb. több mint 1 hónapja kezdtem írogatni, hogy valószínű csak a jelentés után nyilatkozik. A nagyoknak kedvez a hírzárlat. Jászai már 2 éve is 2400 körülire tette a cég értékét, de azóta sokat növekedett. Aki eladja majd bánkódik, mert nem hitt a vezéreknek, mert ő jobban tudta. Szerintem a vezérek jobban tudják és ők látják a jövőt, mi csak sejtjük.
Nekem Nincs de tetszik és így bizakodom h egyszer majd nutex nordt is mehet majd Péntek gyj? Állítólag gyenge lesz , na de láttam OTP giga jó gyj re esett 4-5% t ez akkor mehet nektek rá?
Sziasztok! Ezt korábban már megnéztem, mint kisbefektető. Ha az adataim jók. Mobil: Telekom 44%, 4IG 31% Internet: Telekom 40%, 4IG 43% TV: Telekom 33%, 4IG 55%
hangban (vezetékes telefon) a Telekomnak 50 százalékos piaci részesedése van, míg az új entitásnak 42 százaléka lehet. Az internetszolgáltatásnál közel 40 százalék a Telekom részesedése, az új piaci szereplőé 43 százalék. A tévészolgáltatásnál pedig végképp a Vodafone-nal kibővülő 4iG lesz a vezető, 55 százalékkal, a Telekom 33 százalékos piaci részesedése mellett.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.