Nem számít ha csordogál a Telekom, mert tuti, hogy tavaszra jóval 1600 felett lesz. Itt is az a lényeg, hogy idén jóval 2000ft felett legyen. Az, hogy ma, vagy holnap merre, nem számít annak aki hosszabb távra rendezkedett be. Skalphuszárok nem tudnak nagyot nyerni, csak esetleg több kicsit, persze ha drágábban veszik vissza, akkor csendben vannak és nem dicsekednek. Jó lenne nekimenni az 1700nak. Hajrá! 1692ft
Sajnos nem lesz másképp. Nagy rekord lesz a jelentésben a bevétel és az ebitda, de nagy pénzügyi veszteséggel és így nagy éves veszteséggel. Idén már nyereségek jönnek és ez számít. Eddig veszteséges céget árazott a piac, de idén nyereségbe fordul, ami a következő években folyamatosan növekedni fog. Ez valószínű majd az árfolyamon is látszik. Eddigi emelkedésnél jöhetnek még nagyobbak, ha valaki 2-3 éves terveben gondolkodik. 1692ft és 313milla
A te tapasztalatoddal tudhatnád, hogy a 4IGét az ufók küldték. Azt hittem már észrevettétek :D Jó ez az altatás, jobb mint amikor még 800on altattak. Napi átlag 1693ft 1684ft és 306milla Páran azért remegnek, hogy vissza tudják venni, de valószínű, hogy 1600 felett marad. Sőt szerintem 1-2 héten belül irány az 1800-as tartomány, újabb csúcsokkal.
Hányszor volt már olyan, hogy szép jelentés, várjuk, és aztán elkezd esni. Szóval szerintem is altatás, gyűjtögetés megy, próbálják kicsavarni a kezekből, és még rásegít nekik, hogy ma például a Telekom megy. Szerintem is a türelem most jó stratégia lesz.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.