Naposon támasz a Rheinmetall tőkeemelés árfolyama, zöld háromszög és az MA200 is, a nagy háromszögön belül egy kisebb szimetrikus, amiből lentebbi célár jönne ki, de valószínűleg ma volt meg az alj.
Hadházival mi lenne? Azt írtam ha az ellenzék nyer a választásokon akkor Hadházi és az ellenzék beleszól a 4ig dolgába és lép ellene. Nem Ők nyertek. Az a szerencséje a ner nek hogy ilyen balfék az ellenzék, még most sem tudják kihasználni hogy a kata, a rezsicsökkentés átalakítása mekkora elégedetlenséget szül. Én nem vagyok ideges, leírom a tényeket. Szerintem az az ideges aki erre személyeskedik mert az árfolyamhoz, a tényekhez nem tud hozzászólni, tudja hogy igazam van. Ezért sérteget. legyen igazad és duplázzon innen de továbbra is az a véleményem , ha elindul fel a piac akkor az otp lesz a nyerő nem a 4ig. Ezt 25 év alatt egy párszor tapasztaltam.
Én elégedett vagyok az árfolyammal. Nem akarom eladni. 790-en és 730-on még vettem most is. Miért nem akarod ezt megérteni??? Nekem bőven elég az pár milla ami érkezett osztalékból. Én majd 1200-nál adok pár db-ot,addig nem. Te azt írogatod,hogy mindig nyersz,mégis megkeseredett,negatív ember vagy. Azt írod "nem jön be" Megérthetnéd,hogy a részvényeim fele 40ft-ról vannak és 3X kaptam rájuk osztalékot. Szerintem nagyon is bejött és igen a következő 1-2 évben még várok az árfolyamtól 1 nagyobb ugrást felfelé. Innét a duplázás is simán benne van. Én nyugodtan ülök a papírban és nem idegeskedem. Te miért vagy ideges? Mivel buktál nagyot,hogy neked semmi nem jó,minden negatív. Most azt írod,hogy a BUX emelkedik,régebben az OTPét :D írogattad és a 4IG esik,stb.,meg az OTP 18eft lesz szerinted :D Egyébként nézzél meg 1 éves,vagy 6 hónapos grafikont és láthatod,hogy a 4IG jobb mint a BUX és az OTPről ne is beszéljünk. Akkor minek írogatod??? Csodálkozol,ha többen betegnek tartanak? Kiragadott napi részletekből,csak te tudsz nagy következtetéseket levonni. Tőzsde nem 1-2 napról,de nem is 1 hónapról szól. Egyébként Hadházival mi a helyzet,mert választások előtt 2 hónapig naponta többször írtál róla a fórumra. 690ft és 13milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.