Csak most kiderült nem az van a palacsintába sehol,mint aminek lennie kéne!azt beindult a pánik!nem az ukránok itt a hunyók,meg a Putyin!!2-3000euro fizetésből nem tudnak 2eurós benzint tankolni,de ájfon 27van mindenkinek az oviba már!akkor váltsuk át,240.000 nettohoz,itt milyen benzinár passzolna?240ft!pont a fele az én matekom szerint!tehát itt a védelemmel,dupláját fizetjük a benzinre is!!ennyi!
Beteg te vagy. Folyamatosan felbeszélsz, csak hát nem jön be. Tavaly szeptember óta várod az 1500at, és még most 700 alatt sem ismered be hogy tévedtél. Még mindig nem érted hogy a funda és az árfolyam 2 különböző dolog.
Gyuri bácsival mi van?mióta az X a helyén van,nem támad minket?azóta a nevét se hallottam!meghalt?vagy most ő meg a haverjai tolják Európát a sunyi hitelekkel ne járjunk úgy mint Srí Lanka?ki önti a milliárd dollárokat még mindig,és mire?sose lesz visszafizetve a kamat se már lassan!van olyan ország, EU-ba is,több is,ha tovább emeli a kamatot,azt is már csak hitelből tudja fizetni!!!gondolkozzatok már!!
Beteg,megkeseredett ember szegény. Szerinte mindig igaza van,pedig a Deltát még jóval 130ft felett ajánlotta vételre,mert jobb lesz mint a 4IG,ami most 39ft körül mozog. OTPét is 16eft-nál ajánlotta napizásra,mert nagyot lehet vele nyerni. Synergontól is sokat várt és sokat vitatkozott velem,mert írtam neki,hogy csőd közelben van,de ő nagy emelkedést várt,persze csőd lett. Mindig azt írogatja,hogy nyer a tőzsdén,(utólag írja miket kereskedett :D)pedig akkor boldog ,sikeres embernek kéne lennie,nem ilyen kárörvendőnek. . Én tartom,hogy a cég jó,bár az árfolyam most nem ezt tükrözi. Nagyok 607-670-850-ért kaptak új papírokat. Jászai 880ft-ért is vett,cég meg 800 körül csipegette. Az új részvényeket az MNB engedélye után bevezetik,szerintem augusztusban. Nagyság szerint az 5. cég lesz a BÉTen. Lehet nézegetni,hogy mekkorát esett,de a többi papírhoz képest még jól tartja magát és valószínű közelít a fordulat. Tavaly nyáron 600 körül mozgott és 1 hónap múlva már 1000 felett volt. Persze 600-on madrid lefelé várta 500-400-ig,majd emelkedés közben megint vett :D Jöhet egyébként 1 hasonló mozgás idén is,mert szeptemberben a BUX kosárban a cég nagyot fog növekedni. 690ft és 11milla
Kamu BT! Benne ülsz 16K óta. Dehogy adtad el. Itt írtad, hogy aranybánya. Itt vezeted le a feszültséget, mert bukóban üldögélsz. De ne idegeskedj, mert jön az összeomlàs.
Az ilyen hozzád hasonlóak mondjak akik közbeszerzésen nyernek azok lopnak ergo én is. Tehát lopok. Bár inkább a hozzád hasonlóktól lopnék. Bár tőled nincs mit.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.