Attól higy ezt elmondod mindennap szerinted segítesz azokon akik bukóban ülnek ?? Őszintén ? Hogy esne neked hogy ott ülsz benne jó nagy bukóban és mindennap jön egy papagáj aki ugyanazt mondja jön az omlás jön minden itt a vég. Stb. Megkérdezem ? Azt nem mindd röhögnel rajta …… én leszarom eladom bukoban és máshonnan visszalopom azt a pénzt duplán. De embernek tartod magad, és van benned emberség befejezed
Látom a részvényhez nem tudsz hozzászólni ezért személyeskedsz. Nagyon be vagy ragadva? Egyelőre az árfolyam engem igazol. Még nincs is világvége, még függőben az eu pénzek de már esik minden. A 4ig meg esett 790ről 680ig, miközben a bux emelkedett 2-3000 pontot. Ne engem szidj, nem én adom.
Az agyad is el omlott már. Hazánk társadalmi szintjét jól mutatja az elmúlt időszakban tett hozzászólásaid. Na ezért nem lesz ez a nép sose győztes mert ilyen idióták alkotják ezt az országot. Ha meg nincs a birtokodban részvény miért basztatod itt a jónépet akinek van? Nincs annak elég baja ? Még jössz az ostoba mindennapos világvége posztjaiddal? Az ilyeneket úgy kívágnám az orosz frontra golyófogónak hogy nyekennél. Elég szar megkeseredett életed lehet ember.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.